KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
İstanbul'da 5 kapı 2000 model suzuki vitara arıyorum.Lpg li olması tercihtir.Bütçe olarak ayıracağım rakam maksimum 15.000 TL'dir.Forum üyelerinin bilgisine sunarım!
İlan için teşekkürler!Fakat düşündüğüm model ve fiyat aralığında olmayan bir araç.Hala araştırma içersindeyim.Gezenbilirciler haydi ama bana bir araç ayarlayında gezmeye gidelim!
Bu arada 2000 Model için bu fiyatın yanısıra 93-94 model için değerlendirme yapacağım.
İlginiz için teşekkürler.2000 modeli açıkçası az hırpalanmış olacağı düşüncesiyle değerlendiriyorum.Söylediğim rakama 3 kapı 2000 model vitara buldum.Fakat 3 kapı benim ihtiyaçlarımı görmüyor.Araziye haftada 1 gün ya girer ya giremem.İşe gidiş gelişte ve ailemle gezilere giderken beni rahat ettirecek bir araç olması gerekiyor.
Düşünürseniz 98 model Japon koyu yeşil hiç lpg takılmadı orjinal 140 binde eşimin kullandığı 4 yıldır bizde olan servis bakımlı bir aracımız var.16.500 düşünüyorum.İlgilenirseniz yol geliş yol paranızı karşılayabilirim.Telefon yazarsanız ben sizi ararım.Niye satmayı düşündüğümüzü tlfonda söylerim.Zaten bizim de ailecek kullandığımız bir araç.Okula gidiş gelişde kullanılıyor.
Düşünürseniz 98 model Japon koyu yeşil hiç lpg takılmadı orjinal 140 binde eşimin kullandığı 4 yıldır bizde olan servis bakımlı bir aracımız var.16.500 düşünüyorum.İlgilenirseniz yol geliş yol paranızı karşılayabilirim.Telefon yazarsanız ben sizi ararım.Niye satmayı düşündüğümüzü tlfonda söylerim.Zaten bizim de ailecek kullandığımız bir araç.Okula gidiş gelişde kullanılıyor.