2000 Model Niva aldım Ben De...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yigiterc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,364

yigiterc

Ana Kamp
Geçen Cuma ben de bir Lada Niva aldım. İlçeden köye gidiş geliş yapmak için 4x4 araç bakıyordum bir süredir. Corolla'yı satıp Duster veya Terios alayım dedim...

Bu işler böyle...Terios 2 bakıyorum...Sahibinden.com'da 30 civarı. 30 ona vereceğime Duster alsam....Sonuçta bagaj da lazım. Ufak çocuk var. Memleket uzak. Duster'lara 40-45 arası yazılmış. Alacaksın, bir takım lastik parası daha koyacaksın üstüne...O zaman sıfıra bakıyorsun. 51 000 lira...

2007 dizel , kazasız , boyasız Corolla'ya 28 veriyor takasa...Bir de ''Alırsan al, almazsan da alma '' havası...

Ben de netten bir araç buldum, ertesi gün aldım. Fena değil durumu. Arka balatalar yarın değişecek. Kalorifer motoru tamir istiyordu, onu da değiştireceğim. Koltuklara kılıfları çok kirlenmiş. Daha sonra da onu halledeceğim.

Dün lastikcim.com'dan bir takım kış lastiği sipariş ettim. 175/80/16 Toyo Tranpath. Zaten alternatif pek yok. Ya c sınıfı ticari, ya da farklı ebat...

http://www.lastikcim.com.tr/index.php?do=catalog/results

Etiketler
Ynt: 2000 Model Niva aldım Ben De...

Biraz önce lastikcim.com'dan çok hoş sesli bir hanım aradı. Lastiklerin ebatlarını görünce şaşırmış ve bir yanlışlık olmasın demiş :smiley:.

Tekkral' Alıntı:
Hayırlı olsun aracınız :smiley: Resimleri bekliyoruz .

Sağolun...Araç standart. OK 144 lastikli beyaz bir Niva. Hatta eksi olarak ön tarafına led şeritler yapıştırılmış... :smiley:

Fakat kış şartlarında eminim güzel resimler çekeceğim.

Bu arada komşu sayılırız. Ben Tokat-Almus'ta çalışıyorum. Niva'yı da Eynesil'den aldım.

hayırlı olsun, saydıklarınız arasındaki en doğru seçimi yapmışsınız, güle güle kullanın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,999
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR