2000 Model Suzuki Vitara Radyatör ?..

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdoğan önder Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,898
Ynt: 2000 Model Suzuki Vitara Radyatör ?..

arkadaşlar yan sanayi bir radyatör aldım ve bugün montaj yaptırdım.fakat radyatör orjinalden çok az ince şuan herşey normal görünüyor.bu herhangi bir sorun çıkarırmı?hararet yapıp yapmayacağını nasıl kontrol ederim?
 

Etiketler


Ynt: 2000 Model Suzuki Vitara Radyatör ?..

RADYÖTÖRÜN İÇİ TEMİS İSE SORUN YAPMAZ BENCE AMA ÖZEL İSTERSENİZ BURSA DA 3 SIRA SÜPER YAPILIYOR
 

Ynt: 2000 Model Suzuki Vitara Radyatör ?..

arkadaşim kartal sanayıdeyım suzukı araçlara bakıyorum ..0554 542 54 53 ararsan yardıncı olurum.
 



Ynt: 2000 Model Suzuki Vitara Radyatör ?..

radyatör orjinalden çok az ince şuan herşey normal görünüyor

ince radyatör misal 1 litre suyu hemen soğutup motora yolluyor..diger kalın olan 2 litre suyu soğutmaya calışıp cabalıyor..sıcaklardada tam sogumamış suyu mecbur içeri yolluyor.. ;)

> 10 puanlık uzman sorusu hangisi hararet yaptırmaz..!
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,011
Mesajlar
1,527,233
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst