2000 model vitaara jlx otomatik vites hakkında bilgi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan secretsens Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,019

secretsens

Yeni Üye
değerli arkadaşlar 2000 model bir vitara otomatik vites jlx kullanımı nasıldır yaşadığım yer itibari ile kayserinin yahyalı ilçesi aladağlar ve gezi alanları bol olduğu için golf arabamı satıp bunu almak istiyorum beni bu konuda bilgilendirirseniz çok memnun olurum.Alınacak bir arabamıdır suziki yada diğer modelleri veyahut manuel vitesine göre otomatik vites nasıldır yakıt ne alemdedir tecrübeli arkadaşlar yazarsa çok sevinirim yakıtı,performansı,şehir içi ve arazide kullanımı bunlar hakkında bilgi almak istiyorum şimdiden herkese çok teşekkür ederim...

Etiketler
Ynt: 2000 model vitaara jlx otomatik vites hakkında bilgi

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=89067.0

Aradığınız araba burada

CDARENDE , sanırım istenen teknik bilgi :smiley:

kimse kullanmıyor mu bu arabayı yahu arkadaşlar vitara jlx 2000 model 1,6 motor

secretsens' Alıntı:
kimse kullanmıyor mu bu arabayı yahu arkadaşlar vitara jlx 2000 model 1,6 motor
Forumda 50 sayfanın üzerinde Vitara ile ilgili başlık var. Sorularınızın cevabını forumu tarayarak bulabilirsiniz.
Buraya yazılacak cevap özet olacaktır.
Alınacak bir arabadır. Kronik bir sorunu yoktur, sağlam bir araçtır.
Otomatiği 4 ileridir. Diğer otomatik araçlar gibi yağı filtresi düzenli değişmişse, geri kaçırma yoksa sorunsuz kullanılır, manueline göre %10 civarı fazla yakar, ama kullanım rahatlığı sunar, baskı-balata değişim sıkıntısı olmaz.
Yakıt kulanıma göre değişir 10-12 lt/100 km civarıdır.
Performansı 1.6 motora göre bir performanstır, çoğu kişi yetersiz bulur
Şehirde kullanımı rahat çoğu binek araç gibidir. Arazide 4L vites-arazi şanzımanı vs.. bir çok özelliği ile yeterli bir araç.

Benim aracım da 2000 otomatik 5k vitara. Ben istanbulda kullanıyorum, şehir içi kullanımda otomatik olmasının çok yararını gördüm (malum istanbul trafiği), şehir dışında sakin kullanımda 10,5-11 lt civarında gaz sarfiyatı oldu. Şehir içi ise, şehir içinden içine değişir bunu hesaplamanın pek imkanı yok diye düşünüyorum. Gün olur çok trafik olur gün olur az trafik olur, bu yüzden o konuda birşey diyemeyeceğim.

forumu çok araştırdım ama tam bir sonuç çıkmamıs..Sanırım vitara jlx in otomatik viteslisimi asfaltta daha seri yoksa manuel viteslisimi?bunu gercekten taraf olmayarak cevaplayabılecek bırı varmı?

Vitara lar gerek otomatik gerek düz 1,6 seçeneklerini kullandım motor olarak ufak bir motora sahip olduğundan birde günümüzde çok uygulama görmüş arabalar olduğundan hangisi seri gibi bir karşılaştırma yapılamaz üstüne taktığımız bir tek sis bile fark eder
eski aracım 3 k 1,6/16 valve idi manuel 30" mashal venture mt lastik 5,12 ayna mahruti 3" kit yükseltme +sepet 4 de sis vardı
yeni aracım 5 k 1,6/16 otomatik 30" federal mt lastik 5,72 ayna mahruti arka %100 arb kilit 3+2 becce kit ön tampon + ön vinç
iki aracımdada yüklü vaziyet kit kürek börek :smiley: sanki 3 k olan daha seri idi :smiley: saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.