2000 Vitara jlx 1.6 Triger Kayışı Hakkında ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümitt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,274

ümitt

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar 2000 model 1,6 jlx 5 kapı vitara araca sahibim. aracım 57000 km de ama kafama takılan bi soru hakkında bilginize ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Dün yetkili servise bi teyp panjuru değişimi için gittim. benimki ile aynı model vitara gördüm motorun bir kısmı sökülmüştü ve çıkan masrafınında 3750,00 tl olduğunu duyunca merak ettim meğer triger kayışı kopmuş yolda, motor hasar görmüş ve bana normalde benim aracımın da aynı durumda kalabileceğini söyleyince teleşlandım bunun sebebinide şöyle açıkladılar. Normalde benim aracımın triger kayışı 90000 km değişiyormuş fakat aracım her nekadar 57000km olsa bile 2000 model olduğundan kayışın eskiyip özelliğini yitirmiş olabileceğini kopma ihtimalinin yüksek olduğunuı değişmesinin gerektiğini söylediler ve nedir bunun maliyeti dediğimde, 350,00 tl fiyat verdiler kayış bilyaları ve işçilik olmak üzere sizce değişmesi gerekiyormu böyle bi kopma söz konusu olabilirmi ????

Etiketler
Ynt: 2000 Vitara jlx 1.6 Triger Kayışı Hakkında ?..

Ümitbey merhabalar..
Bende Km için 60000Km olarak biliyordum. Suzuki Grand Oto servis bunun 80000Km olduğunu belirtti. Ancak 8-9Yıldır çalışan kayışı yenilemekde bence faydalı olacaktır. Triger gergileri set olarak satılır. Gergi+Kayış 100-120 TL gibi fiyatı vardır. 50-75 TL gibide değişim ücreti alırlar.

anladım, Hakan bey yani değiştirin diyorsunuz. En yakın zamanda değiştireceğim. İlgi ve alakanıza teşekkür ederim.

Standart bir triger kayışının ömrü 4 yıl yada 60 km dir.piyasadan trigerkayışını ve bilyasını dış kayışlar hariç 50 ytl ye bulma sansınız var arkadaslar 40 lira civarıda diğer dış kayısları alabileceğinizi düşünürsek işcilikle birlikte 150 liraya bu işin altından cıkabilirsiniz.

60,000km olarak düzeltmek isterim eksik yazmısım

Merhabalar,ben de set olarak yanılmıyorsam 158 liraya almıştım.İki rulman bir de kayış,tabii işçilik hariç sadece parça parası bu kadar tutmuştu

vitara jlx triger kayış+bilya+v kayış+direksiyon kayış+işçilik=200 tl olur. çorlu suzuki servisi

jetskı suzuki' Alıntı:
vitara jlx triger kayış+bilya+v kayış+direksiyon kayış+işçilik=200 tl olur. çorlu suzuki servisi
Güzel fiyat Bülent Bey yakında görüşebiliriz :smiley: Ne kadar zaman alır değişim. Malum biliyorsunuz Edirne 'den geliyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,947
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.