2001 Model Frontera Alma Arifesindeyim - Düşünceleriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan chatlaxx Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,439

chatlaxx

Ana Kamp
Öncelikle herkese merhaba gezenbilir dostları frontera 3.2 alma arefesindeyim herkes gözümü çok korkutuyor parçası yok yakıtı çok diye lütfen yardım edin vectramı sattım frontera çok hoş bi araç çok hoşuma gidiyor frontera kullnıcıları olarak yorumlarınızı bekliyorum saygılar.

Etiketler
hocam bosver dinleme kimseyi ..hiç kullanmadıkları araçlar hakkında bı dunya kadar yorum yapan varki çevremizde ....ben elazığda kullanıyorum 3.2 parça konusunda sıkıntı yaşıyorum ama ıstanbul veya ankaradaki parçacılara tlf ulasıp 2 gun sonra kargoyla gelıyor ..usta konusunda sıkıntılar yasıyoruz ama onu neredeyse tüm arac sahiplerinin kronik sorunu ..sagolsun hüseyin ustamız )otecopel ) var sıkıntımız oldugunda bize tlf yardımcı olup yonlendiriyor ayrıca bırcok deneyime sahip arkadaşlarımız var sorunu buraya yazdıgında yüzde 70 - 80 sıkıntının sebebini ve nasıl cözebilecegın konusunda yonderiyolar yani aslında bır sorunda bırcok ustanın yorumunu almıs oluyosun...yakıta gelınce benimki su anda sehir içi lpg 400 yakmakta bana cok gelmıyo son cıkan kucuk corsa tarzı araclar bile sehir içinde 5 -6 litre dizel yakmakta yani 200 240 civarı... bu kasa bu motor bu agırlıga kıyaslarsan cok degil yani bir şahin kadar yakıyor....hosuna gıdıyosa baskasının zevkine ne dediğine gore yasama..zevkler farklıdır aynı olsaydı bu kadar araba markası ve cesidi olmazdı...

Opel basligimi okudugunuzu varsayiyorum o yuzden diyecek soz yok. 2001 3.2 V6 kullanicisiyim 2 hafta once Tuz golu yaptik ortalama yakit 0,33krs hatta bir ara 0,27krs a dustu. Parca konusndaki sorun 3 gun sonra elinize ulasmasi. Yok degil VAR sadece hemen alamiyorsunuz 3 gun sonra muhtemelen Ankara dan gelecektir. Ustamiz da var :smiley:

Aman ha diyenler coooook eskiden gelen hurafeleri devam ettirenler. Fikrim ya da bilgim yok demek bizde utanc sebebi oldugundan aman hocam sakin ha demeyi tercih ediyorlar.

Sadece sanziman ve motor kontrolunu COK İYİ yaptirin gerisi harbiden hikaye.....

İyi aksamlar dilerim...

IMG_20120715_142904.jpg

yakıt dizel bir clio'ya göre çoktur ama aslan besleyen yemini esirgemez :smiley:) al arkadaşım mekanik bir sorun yoksa hatta mümkünse motor rektefiye edilmişse al gitsin :smiley:)

IMG_2236.jpg

Arkadaşlar çok teşekkür ederim ilgi alaka ve yorumlarınız için şimdi temiz ve düşük km li bir araç bulmam lazım kısmet olursa yakında fronteramın fotolarıyla aranızda olacağım sağlıcakla kalın

chatlaxx' Alıntı:
Arkadaşlar çok teşekkür ederim ilgi alaka ve yorumlarınız için şimdi temiz ve düşük km li bir araç bulmam lazım kısmet olursa yakında fronteramın fotolarıyla aranızda olacağım sağlıcakla kalın

hayırlı haberlerini bekliyoruz. :smiley:

Adettendir ben de yeni araç alacağım zaman internet forumlarına bakarım,araç hakkındaki yorumlar vs vs,Mercedes-Benz hakkında bile olumsuz bir sürü yorum görebilirsin, o yüzden kimsenin etkisinde kalmadan herhangi bir araç hoşuna gidiyorsa beğeniyorsan alacaksın,ben de 20 günlük 98 model Frontera 2.2 kullanıcısıyım,parça olarak Vectra'dan farksız sayılır,oldukça keyifli ve hoş bir araç,sırf hoşuma gidiyor diye aldım netteki yorumlara aldanmamak lazım

Merhabalar,
Arkadaşım sevdiğin ne varsa onu yap, hangi arabayı seviyorsan git onu al.Tabiki beğenmeyen hatta konu hakkında hiç bilgisi olmayan kişiler bile size " ya bu araba alınırmı, parası çok, yakıtı çok, parçası yok" gibi dünya kadar şeyler söyleyecekler vede hiç utanıp sıkılmadan hadi gel filan yere gidelim dediğinizde hemen gelecekler vede aynı dırdıra devam edecekler.İnanın o kişiler değil otomobil helikopter alsan aynısını diyecekler.Boşver duyma tıka kulaklarını.
Kaç arkadaşımız zevkle kullanıyorlar zaten okuyunca anlamışsınızdır.
Bakın ben arabam hakkında ileri geri konuşan birine ne yaptım.
Aracım 2009 model Ford Rancer Hi reder modeli 4x2 otomatik şaka değil fuar aracı olarak sergilenmiş bir araç, gerçi sattımya.
Biryere gidiyoruz arkadaşım benim tanımadığım birini davet etti bende tabi gelsin dedim yola çıktık hedef Abant.Eleman başladı "bu araba hiç iyi değil, bence sen (Kore arabasını tarif ediyor) onlar daha iyi çok rahat" bende tamamda benim param buna yetti, ancak bunu alabildim diyorum elemanın benim araba için yaptığı yorumları duydukça kalbim bana git arabayı at denize kurtul diyor artık daha dayanamadım hemen sağa çekip inip kapıyı açtım ağzımdan çıkan ve aklımda kalan "in ulan arabamdan seni ...... bekle dediğin gibi bir araç gelir seni alır" binip arabaya devam ettim, diğer arkadaş "ya öyle yapmayacaktın ayıp oldu"gibi birşeyler söyledi hemen sağa çekip "abi istersen sende in" dedim ve yola devam ettim.
Eğer sizin aracınıza binipte beğenmeyip abuk sabuk konuşanlar olursa çek sağa indir, kim olursa olsun.Senin moralin bozulacağına varsın onunuki bozulsun.
Tüm araç sahibi arkadaşlarımız için bu dediklerim geçerlidir.Dünyanın en iyi arabası kişinin kendi sahibi olduğu arabadır.Boşverin gerisini.Kim ne derse desin siz kervanı yürütün.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

mrdnmz' Alıntı:
hocam arada seni de görmüş olduk... iyi de oldu :smiley:
Efendim sizleri ilgiyle takip ediyoruz :smiley: şu an kuşadasındayım sahil boyu dolanarak antalyaya kadar gelecegim oralarda olursanız sizle ve hüseyin ustayla tanışmak isterim. saglıcakla kalın...

bluebloodwolf' Alıntı:
Efendim sizleri ilgiyle takip ediyoruz :smiley: şu an kuşadasındayım sahil boyu dolanarak antalyaya kadar gelecegim oralarda olursanız sizle ve hüseyin ustayla tanışmak isterim. saglıcakla kalın...

Ustad bekliyoruz mutlaka. Ben 11 agustos a kadar uzaklarda olacagim insallah denk geliriz valla cok isterim tanismayi...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR