Merhabalar,
Arkadaşım sevdiğin ne varsa onu yap, hangi arabayı seviyorsan git onu al.Tabiki beğenmeyen hatta konu hakkında hiç bilgisi olmayan kişiler bile size " ya bu araba alınırmı, parası çok, yakıtı çok, parçası yok" gibi dünya kadar şeyler söyleyecekler vede hiç utanıp sıkılmadan hadi gel filan yere gidelim dediğinizde hemen gelecekler vede aynı dırdıra devam edecekler.İnanın o kişiler değil otomobil helikopter alsan aynısını diyecekler.Boşver duyma tıka kulaklarını.
Kaç arkadaşımız zevkle kullanıyorlar zaten okuyunca anlamışsınızdır.
Bakın ben arabam hakkında ileri geri konuşan birine ne yaptım.
Aracım 2009 model Ford Rancer Hi reder modeli 4x2 otomatik şaka değil fuar aracı olarak sergilenmiş bir araç, gerçi sattımya.
Biryere gidiyoruz arkadaşım benim tanımadığım birini davet etti bende tabi gelsin dedim yola çıktık hedef Abant.Eleman başladı "bu araba hiç iyi değil, bence sen (Kore arabasını tarif ediyor) onlar daha iyi çok rahat" bende tamamda benim param buna yetti, ancak bunu alabildim diyorum elemanın benim araba için yaptığı yorumları duydukça kalbim bana git arabayı at denize kurtul diyor artık daha dayanamadım hemen sağa çekip inip kapıyı açtım ağzımdan çıkan ve aklımda kalan "in ulan arabamdan seni ...... bekle dediğin gibi bir araç gelir seni alır" binip arabaya devam ettim, diğer arkadaş "ya öyle yapmayacaktın ayıp oldu"gibi birşeyler söyledi hemen sağa çekip "abi istersen sende in" dedim ve yola devam ettim.
Eğer sizin aracınıza binipte beğenmeyip abuk sabuk konuşanlar olursa çek sağa indir, kim olursa olsun.Senin moralin bozulacağına varsın onunuki bozulsun.
Tüm araç sahibi arkadaşlarımız için bu dediklerim geçerlidir.Dünyanın en iyi arabası kişinin kendi sahibi olduğu arabadır.Boşverin gerisini.Kim ne derse desin siz kervanı yürütün.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.