2001 Model Grand Vitara V6 2.5 ECU Ana Beyin Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uyducell Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,189

uyducell

Yeni Üye
[size=12pt]Selam Arkadaşlar öncelikle böyle güzel bir siteye üye oldugum için mutluyum.Aracımı yeni aldım yaklaşik 2 ay önce şunu söyleleyimki aracımda bir hafta önce arıza meydana geldi aracı Trabzon yetkili servis(uzunlara) götürdüm aracın mekanik sorunu olmadıgı sadece elektronik arıza (ana beyin ünitesinin bozuk oldugunu)söyleyince tekrar beyini kendi üzerinde çalişarak test ettığimizde dogru tehsizin konuldugu ve bu parcanın bozuk oluşu beni nette bu parçanın arayışina itti ve bu sitede sizllere karşilaştım .

meslegim elektrik-elektronik
sizlerden ricam bana aracımın beynine bir parça aramaktayım.ekte sundugum resimde işaretli olan parca ismi
( Hitachi HD 151007) Inverter Buffers/Drivers With Open Drain High Voltage​
107_0752.JPG
Bu parça özel olsa gerek netten PDF. dosyasını bulmak için gezmedigim site kalmadı:(
bu parça ne işe yayar diyorsanız şöyle açıklayaayım ana işlemciden gelen buji ateşleme komutlarını bujilerde bulunan bobine tetik voltajlarını geçiren özel bir çip diyelim.kısaca ateşleme sistem çipide desek dogru olur. araçta şöyle bir sorun var tek buji çalişmıyor araç 5 silindir çalişiyor.
sizden ricam tanıdıgınız beyin tamircileri veya elinde çıkma beyinden aramaktayım.yardımlarınızı veya fikirlerinizi beklemekteyim
saygılarımla
img10761024x768.jpg
[/size]

Etiketler
Ynt: 2001 Model Grand Vitara V6 2.5 ECU Ana Beyin Hakkında

Öncelikle geçmiş olsun umarım aradığınız parçayı bir an evel temin edersiniz.
Ankarada konrol ünitesi ve benzeri elektronik aksamların tamirini yapan başarılı bir firma biliyorum.Bir kaç kez benimde yolum düştü ve yaptıkları işlerden şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım.Web siteleri aşağıdaki linkte,belki yardımı dokunur..

http://www.otoanka.com/site/index.html

İlginize teşşekür ediyorum her iki firmayıda aradım malesef yok ,

Aramıza hoş geldiniz aynı zamanda Geçmiş olsun, bu işler hiç belli olmuyor.

Aşağıdaki link, sizde bakmışsınızdır kesin;

http://www.hitachi.eu/products/business/semicon/index.html

Doğrudan adamları yazın derdinizi anlatın, birkaç numune göndereceklerdir.
Olmadı japonyaya yazın onlar daha bi ilgili olurlar, 2 yıl kadar hitachi tv japon ekibiyle çalışmıştım.

Buda iletişim adresi;
http://www.hitachi.eu/pdd/contact/index.html

Kritik nokta suzuki için özel ürettilerse temin edemezsiniz, vermezler.

Diğer alternatif;
Entegrenin çalışma prensibini biliyorsanız eşleniğini yapın, yada yaptırın. Uzun bir yol ama denemeye değer. Faklı yerlerde uygulamasına şahit oldum.

msmt' Alıntı:
Aramıza hoş geldiniz aynı zamanda Geçmiş olsun, bu işler hiç belli olmuyor.

Aşağıdaki link, sizde bakmışsınızdır kesin;

http://www.hitachi.eu/products/business/semicon/index.html

Doğrudan adamları yazın derdinizi anlatın, birkaç numune göndereceklerdir.
Olmadı japonyaya yazın onlar daha bi ilgili olurlar, 2 yıl kadar hitachi tv japon ekibiyle çalışmıştım.

Buda iletişim adresi;
http://www.hitachi.eu/pdd/contact/index.html

Kritik nokta suzuki için özel ürettilerse temin edemezsiniz, vermezler.

Diğer alternatif;
Entegrenin çalışma prensibini biliyorsanız eşleniğini yapın, yada yaptırın. Uzun bir yol ama denemeye değer. Faklı yerlerde uygulamasına şahit oldum.

Hoşgördük ,Teşekkür ediyorum bu parçanin muadilini taktık yanı çalişma prensibine dayanarak malesef sonuç çıkmadı . Hemen hemen tüm dünya ülkerine haber saldım .
Rusya çin Abd eşe dosta bu parçanın temini için inşallah kısa zamanda bulurum .

Biz Sakarya'da lider oto elektrik ve elektronik firma ismi ile oto elektronik üzerine ecu airbag beyni abs beyni dijital kilometre saatlari ve oto elektroniği tamiri v bakımı üzerine faaaliyet gösteren firmayız forumda istenilen Suzuki Vitara ların ecu sunda kullanıln HD151007 isimli entegre elimde mvcuttur isteyen arkadaşlara gönderebilirim isterlrse ecu yu gönderip montajını yapıp adreslerine gönderebilirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler