uyducell
Yeni Üye
[size=12pt]Selam Arkadaşlar öncelikle böyle güzel bir siteye üye oldugum için mutluyum.Aracımı yeni aldım yaklaşik 2 ay önce şunu söyleleyimki aracımda bir hafta önce arıza meydana geldi aracı Trabzon yetkili servis(uzunlara) götürdüm aracın mekanik sorunu olmadıgı sadece elektronik arıza (ana beyin ünitesinin bozuk oldugunu)söyleyince tekrar beyini kendi üzerinde çalişarak test ettığimizde dogru tehsizin konuldugu ve bu parcanın bozuk oluşu beni nette bu parçanın arayışina itti ve bu sitede sizllere karşilaştım .
meslegim elektrik-elektronik
sizlerden ricam bana aracımın beynine bir parça aramaktayım.ekte sundugum resimde işaretli olan parca ismi
Bu parça özel olsa gerek netten PDF. dosyasını bulmak için gezmedigim site kalmadı
bu parça ne işe yayar diyorsanız şöyle açıklayaayım ana işlemciden gelen buji ateşleme komutlarını bujilerde bulunan bobine tetik voltajlarını geçiren özel bir çip diyelim.kısaca ateşleme sistem çipide desek dogru olur. araçta şöyle bir sorun var tek buji çalişmıyor araç 5 silindir çalişiyor.
sizden ricam tanıdıgınız beyin tamircileri veya elinde çıkma beyinden aramaktayım.yardımlarınızı veya fikirlerinizi beklemekteyim
saygılarımla
[/size]
meslegim elektrik-elektronik
sizlerden ricam bana aracımın beynine bir parça aramaktayım.ekte sundugum resimde işaretli olan parca ismi
( Hitachi HD 151007) Inverter Buffers/Drivers With Open Drain High Voltage
bu parça ne işe yayar diyorsanız şöyle açıklayaayım ana işlemciden gelen buji ateşleme komutlarını bujilerde bulunan bobine tetik voltajlarını geçiren özel bir çip diyelim.kısaca ateşleme sistem çipide desek dogru olur. araçta şöyle bir sorun var tek buji çalişmıyor araç 5 silindir çalişiyor.
sizden ricam tanıdıgınız beyin tamircileri veya elinde çıkma beyinden aramaktayım.yardımlarınızı veya fikirlerinizi beklemekteyim
saygılarımla