2002 - 2004 2.7 Crd Grand Cherokee Hakkında ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selim2252 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,886

selim2252

Yeni Üye
Slm.ben bu model cherookelerden almak istiyorum.2001 model 3100 motor kabin içine fazla motor sesi veriyor.bumodellerde de bu sorun var mı? Otomatik vites olması tamamen arazi için dezavantaj mıdır? Ben offroad yapmayacağım ama yerine göre zor arazi şartlarında kalabilirim.Kilometrede şehir içi ve dışında ne kadar yakar.Daha yüksek model alma şansım yok.Bu modellere vinç takılır mı? Şimdiden yorum yapan herkese teşekkürler.

Etiketler
Ynt: 2002 - 2004 2.7 Crd Grand Cherokee Hakkında ?..

sitede bildiğim kadarıyla bahsettiğiniz modelleri kullanan kullanıcı fazla değil, ben genel bilgilerim doğrultusunda yardımcı olmaya çalışayım, öncelikle istediğiniz model jeep in ''wj'' kasa koduyla ürettiği model. tam emin olmamakla birlikte bu araçlarda bi önceki kasadan ( 93-98 arası zj kasa kodlu gc ler ) farklı olarak elektronik çekiş sistemi gibi ayırt edici özellikler mevcut. ve yine emin olmamakla beraber mercedes teknolojisinin ürünü motora sahipler. ( bir önceki kasa olan zj lerde general motors üretimi motor kullanılmıştır ) dolayısıyla 3.1 motorun kabin içine rahatsız edecek kadar ses vereceğini zannetmiyorum mercedes motorları gm motorlarına göre çok daha sessiz çalışırlar. bu daha çok kullandığınız aracın yalıtımıyla ilgili bi sorundur sanırım. eğer kabin içi ses diyorsanız ben size 5.2 zj de bi oturun derim ;)
tüm grand cherokee modelleri çok dayanıklı ve sağlam araçlardır. yeterki alacağınız aracı iyice bir kontrol ettirip temizini bulun

birde vinç konusuna değinirsek gerekli ekipmanlarıyla birlikte elbette takılır niye takılmasın. bu sitede çok sağlam off-road tecrübesi olan kullanıcılar var ve bildiğim kadarıyla hepsinin cherokeesi otomatik vites, ben kayda değer bi dezavantaj yaratacağını düşünmüyorum zira grand cherokee sahip olduğu birçok lüks donanıma karşın çok da kullanışlı ve başarılı bir off-road aracıdır ve hemen hemen tamamı otomatik vitestir.

ben 2-3 ay kadar kullanmıştım 2002 model crd, tahmin ettigim kadarıyla benden önceki sahibi pek iyi bakmadıgından dolayı takviyeye gecişte zorlanıyordu..

3.1 makina İtalyan orijinli VM fabrikasının ürettiği bir makinadır.
Üst kapak contası yakmakla meşhurdur.
Ancak fiyatları avantajlı diğerlerine göre, mümkün ise bir CRD makina tercih edebilirsiniz.
Yok mümkün değil ise, uyardığım konuda biraz araştırma yapıp, aracın servis geçmişinde bu parçanın değişip değişmedine bakabilirsiniz.

Slm arkadaşlar.Bu modellerde yokuş aşağı otomatik inme fonksiyonu var mı?

O sistem bildiğim kadarıyla, Land Rover' ların yeni modellerinde var. Jeep' te yok.... Gerekte yok bence....

Otomatik vitesi 1' alın. Sadece 1' de iner.... 2' ye atmaz....
2' ye alın... Sadece 1 ve iki kullanır.......

Çok dikse Low arazi seçeneğinde 1' de inin. aynı işi görür..

Sağlıcakla...

Slm arkadaşlar.Bu serilerin 2003 modellerinde quard drive sistemi var mı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,997
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR