2002 - 2007 Model Aralığında Hangi Jeep ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nazifayvazoglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,464
Ynt: 2002 - 2007 Model Aralığında Hangi Jeep ?..

Teşekkür ederim Barış bey.Aldığımdan beri herkesin gözü üzerimde nazar değmez inşallah.Araç 20 cm yükseltilmiş,Federal çamur lastikleri ve güzel bir tavan sepetiyle daha şimdiden bütün gözleri üzerine çekmekte.Warn marka 9000 librelik vinç de almak üzereyim hayırlısı ile.Birde çelik tampon bulabilirsem o zaman dahada ihtişamlı duracağından eminim.Çamurluk dodiklerini takmak konusunda henüz kararsızım.Şnorkel takmayacağım aracın orjinal kasasını bozmamak için.Aracımın şu an iki arızası mevcut.Biri elektirik arızası diğeri şanjuman arızası.Bu gün Akgün ustaya götürdüm aracımı.Şanzuman indirmeden hallolacak bir işmiş.Yarın bırakacağım halledecekler inşallah.Kendim fotoğrafını çekmedim.Sahibinden com'daki resmi aşağıda. [attachment=1]

jeepim 1.jpg

Etiketler

Akgün Aydın kolayca çözer umarım . Tekrar hayırlı olsun . Yükselme hassas iş . 20 cm den emin misin ? 8inch ederki, muazzam bir rakam ve değişiklik gerektirir . Kolların vs açılarına durumlarına bakmak lazım mutlaka ... Kitle falan mı yapılmış yükseltme ?

Barış bey ben ölçmedim.Aracı aldığım kişi lastiklerin değişimi ile kit dahil 20 cm olduğunu söyledi.Zira araca binerken kamyona biner gibi biniyorum.Aracın standart yüksekliğini bilmediğim için doğru yada yanlış bilemiyorum.Ama bu gun sanayide diğer ZJ lerle göz ucuyla kıyasladım standart ZJ ler Bunun yanında Vitara gibi duruyorlardı. ;D ;D

Jeep konularını incelerseniz , 2 inch getle yükseltmede birşeye ihtiyaç yok . Ama üstünde birçok parça değişiyor . Lastik ebadı nedir acaba ? Yükseltme konusunda detayları öğrenmek Yeni ZJ cilerin tamamının ilgisini çekecektir .

Ankarada karşılaşırız en kötü ihtimal , izninizle zevkle ,incelerim aracınızı :smiley:

Barış bey. aracı aldığım kişi Antalyada ikamet etmekte.Yükselme kitinide orada bulunan meşhur bir ustaya yaptırmış.Bütün jeep ciler ona yaptırmakta imiş.Ben hiç teferruatlara bakmam.Gördüğüm yeterlidir benim için.Bu sebepten dolayı lastik ebatlarını incelemedim inanın ki.Sadece sorduğuma göre yapılan yükseltme kitine göre olabilecek maximum lastik ebatı.20 cm konusuda tam olarak emin değilim ama araç yeterince yüksek.Bilgileri paylaşmak isterdim ama yükseltme işlemlerini ben yaptırmadım.İnşallah karşılaşırız bir gün detaylı olarak incelersiniz.Hatta bir gün misafirim olun yakınsanız iş yerime beklerim.İş yerim Kına sokak No:86/1 Siteler.Telefonum 0532 382 81 65.

nazifayvazoglu' Alıntı:
Barış bey ben ölçmedim.Aracı aldığım kişi lastiklerin değişimi ile kit dahil 20 cm olduğunu söyledi.Zira araca binerken kamyona biner gibi biniyorum.Aracın standart yüksekliğini bilmediğim için doğru yada yanlış bilemiyorum.Ama bu gun sanayide diğer ZJ lerle göz ucuyla kıyasladım standart ZJ ler Bunun yanında Vitara gibi duruyorlardı. ;D ;D
nazif abi sana bir kaç sorm olucak kusura bakmazsan. ve yeni aracın hayırlı uğurlu olsun güle güle çamurlan. ;D sorularım.1.vitarayı kaça verdin. 2.aldığın zj kaç km de ve kaça aldın.3.yakıt vitaraya göre nasıl ve konfor.4.standart zjler vitara gibi duruyordu derken neyi kastettin ;) eski vitaracı olarak sorlarımı ceveplarsan sevinirim. saygılar baran54

Baran kardeşim selamlar.Teşekkür ederim iyi niyetlerin için.Ben vitarayı veteriner olan yeğenime verdim.10 000 tl ye.Akraba indirimi yani ;D.Aldığım cherokee 86 000 milde.17 000 tl ye malettim.Yakıt konusunda vitara nın üzerine yoktur sende bilirsinki.Aracımda bazı sorunlar olduğu için ölçemedim henüz ne yaktığını.Şehir dışı 250 civarı yakacak diye umut ediyorum.Fazlada yakarsa hakettiği kanaatindeyim konfor ve görsel olarak.Araç hakikaten çok konforlu.BMW E46 kasa aracım var şu an gözüm görmüyor onu inanki.Vitara her yönü ile hakikaten çok iyi bir araç ama bana küçük geldiği için değiştirdim ben.Vitara gibi duruyordan kasıtım küçük olduğudur.Yoksa vitaraya toz kondurmam .Ama ZJ hakikaten çok lüks ve konforlu hele hele Off-road dizaynına girildiğinde görselliği çok güzel.Bütün gözler üzerinde. :smiley:

cevapların için teşekkürler nazif abi arcını güle güle kullan kazasız belasız.vitaranında yabancıya gitmemesine sevindim. :D

Anladım nazif hocam . Daha Ankaraya dönmedim ama düşünmen yeter sağolasın . Bakarsın bir gezide falan karşılaşırız ....

Hayırlı olsun tekrar ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR