2002 wj v8 4.7 yardım?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan snguntac Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,278

snguntac

It is a privilege to have SUBURBAN!!!!
Yer
ısparta
arkadaşlar gecen sene başıma gelen ve bır yıgın masraf yapmama neden olan arıza yenıden yapmaya başladı :mad: :mad: arac dururken rolanti dusup cıkıyor sureklı.bazende vites cok sert atıyor..motor ısıgı kafasına gore yanıp sonuyor.. bazende motor stop ediyor?gecen sene krank devır sensorunu değiştirdiler ve yanında bır yıgın şeyde değişti hatırlamıyorum..eger gecmezse tum elektrk tesısatını yenılememız gerekebılır dedıler sonunda ıyı kotu yapıldı oda bınbır naz ıle antalyada hastalyaya yaptırdım.arac lpg lı oldugu ıcın servıs yapmak ıstemedı lpg den kaynaklanıyor dedı :mad: :mad: vede tam olarakta sorun cozulmedı..daha once basına gelen varsa ve ve yardımcı olursa sevınırım

Etiketler
Ynt: 2002 wj v8 4.7 yardım?

bu arıza için bütün tesisatımı değiştirebiliriz dediler size eminmisiniz ? bence bir hatıa var bu işde imkanınız varsa aracı serviiste diagnoza sokun verilere göre yol izleyin derim nacizane tavsiye olarak

unal' Alıntı:
bu arıza için bütün tesisatımı değiştirebiliriz dediler size eminmisiniz ? bence bir hatıa var bu işde imkanınız varsa aracı serviiste diagnoza sokun verilere göre yol izleyin derim nacizane tavsiye olarak
aynen öyle oldu motor aksamındaki tüm elektrk tesisatın değişebılecegını soylediler...

arkadaşlar sorunum devam ediyor ankarada yada antalyada bu işten anlayabilcek usta arıyorum lütfen yardım...nerdeyse aractan soguyacam artık...

snguntac' Alıntı:
arkadaşlar sorunum devam ediyor ankarada yada antalyada bu işten anlayabilcek usta arıyorum lütfen yardım...nerdeyse aractan soguyacam artık...

Antalya akın usta var biliyomusunuz orayı? yada daha önce oraya iş yaptırdınız mı hiç?

Salim Bey,
Ankara'da iseniz hem LPG hemde diğer işlemleriniz için elimden gelen yardımı yapabilirim.
Uygun zamanınızda haber verin lütfen.
Selamlar saygılar,
Burak Dirican

saolun valla bızım fahrıyede yardımcı olmustunuz ben gelecek hafta sonu gelmeyı dusunuyorum haberleşelim..cokk tesekkurler..

Salim Bey,
Rica ederim ne demek, elimden gelen birşey olur ise memnuniyet ile.
Selamlar, saygılar

Burak Dirican

Salimcim geçmiş olsun artık gönül rahatlığıyla bin sen WJ ye.

Bu arada Amerikan Garage Şeref oto Hayrettin Ustaya, Kayra otogaz TUFAN USTAYA sonsuz teşekkürler...

(sen yazmadan ben yazayım dedimmm ::smiley: ::smiley: ::smiley: ;D

Ayrıca bizi Hayrettin ustayla tanıştıran ve gönül rahatlığıyla Ispartadan Ankara kadar gelmemizi sağlayan BURAK DİRİCANA'da teşekkürler..

Arkadaşlar ne demek, bu iş gönül işi, dostluk işi...
Bu arada ne tür sıkıntılarınız vardı, ne işlemler yapıldı, sonuç ne oldu, detay bilgi verebilirseniz benzer sıkıntıları olan arkadaşlarımıza referans olabilir.
Selamlar, saygılar,

Burak Dirican

öncelikle fahrinin dediği gibi burak arkadaşımıza cok cokk tesekkür gercı tesekkur etmekte biraz gec kaldım ama umarım kusra bakmamıstır..wj de yaklasık 2 yıldır sureklı tıtreme devırde anı ınıp kalkmalar seyir halindeyken stop etme şanzumandan ınanılmaz gurultulu gelen ses ve ayrıca vıtes gecıslerındekı sert sarsıntılar vardı bunlar gercekten ınsanın canını sıkan ve aractan sogutan arızalardı.hayrettin ustaya gittigimizde aracı bilgisayara bağladı ve aracta tam 11 arıza tesbıtınde bulundu.bize direk söylediği böyle bir aracta bu kadar arıza olamıyacagı ve bu durumun lpg kaynaklı olabileceğini söyledi.ve bizi kayra oto gaza yani tayfun ustaya yönlendirdi. aracın lpg sistemini iptal etmek için.tayfun ustaya gittik ve lpg sistemini kopru yaparak iptal ettik.ilk denemede arac aynı arızaları verince olayın lpg kaynaklı olmadığının farkına vardık..ve yeniden tayfun ustanın yanına geldik.ve resmen operasyon başladı tabi iyi bir amerikan ustası ve iyi bir lpg ustası bir araya geldi ve aracta olabilecek tüm arızalar düşünülmeye ve kontrol edilmeye başlandı sonuç ya tsps arızalı ya beyin arızalı yada tesisatta bir sorun vardı.biraz şansında yardımıyla beyne giden kablo demetinden bir kablonun yırtıldıgının farkına varıldı ve bunca zamandır ugrastıgım ve benim aractan sogumama sebep olan durum bir anda sanki bıcakla kesmiş gibi son buldu araç resmen kendine geldi.yeni bir deneme tekrar lpg yı aktif hale getirdikten sonra yaptığımız deneme sonucundanda arac arıza vermeyince sonuca gidilmiş oldu..daha sonra hayrettin ustada aracın genel bakımı yapıldı ve arac su anda ınanılmaz keyif veren bir makina haline geldii..tabi o kablonun neden sıyrıldığına gelince saolsun araca ilk lpg montajı yapan ismi lazım değil!!!!! firmaa devir için alması gereken elektırgı ararken maket bıcagıyla kabloyu sıyırmış ve o şekilde bırakmış...tabi sonuç iki yıl boyunca çektiğim sıkıntı...bu arada ıspartaya dönüşte wj nin denemsini yapmak lazımdı ;D ;D ;D benim tabirimle seri kullanarak ortalama 170km ;D ;Dıspartaya döndük hani arıza verecekse hemen yolda oracıkta vermeliydi ..seri kullanım işte... emegi gecen bize yardımcı olan herkeze sonsuz teşekkür....

Salim Bey
Hayırlı ugurlu olsun, kazasız belasız kullanın.,Selamlar

Burak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR