KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ozelden mesaj atan ve ılgılenen tum arkadaslara tesekkurler 68000 km demanuel vıtes nokta boyasız hatasız bır arac aldım ıstanbula gecıyorum yarın yavas yavas modfıyeye baslıyoruz
Mahsuru yoksa kaça aldınız acaba, bende aynısının siyahını buldum, hatasız denebilecek temizlikte, manuel,79 binde, 27 bin istiyorlar bana makul geldi,tek düşündüren araç lpg'li fazla yol yapmadığımdan benzinle idare edebiliyorum,keşke lpg hiç takılı olmasaydıda ihtiyaç halinde kendim taktırabilseydim,malum kimin taktığı,işçiliğinin nasıl olduğu çok önemli.
Mahsuru yoksa kaça aldınız acaba, bende aynısının siyahını buldum, hatasız denebilecek temizlikte, manuel,79 binde, 27 bin istiyorlar bana makul geldi,tek düşündüren araç lpg'li fazla yol yapmadığımdan benzinle idare edebiliyorum,keşke lpg hiç takılı olmasaydıda ihtiyaç halinde kendim taktırabilseydim,malum kimin taktığı,işçiliğinin nasıl olduğu çok önemli.
ozelden mesaj atan ve ılgılenen tum arkadaslara tesekkurler 68000 km demanuel vıtes nokta boyasız hatasız bır arac aldım ıstanbula gecıyorum yarın yavas yavas modfıyeye baslıyoruz
istanbula gıttıgımde bana yardımcı olan tum arkadaslara tesekkurler ozellıkle kadıkoy grand otodakı ustalarıma goturdugum tum aracları cok ozenlıbır sekılde ınceledıler ve herturlu kolaylıgı sagladılar 9 arac expertıs yaptırdım sag olsunlar banamısın demedıler baktım ıstedıgım gıbı temız arac yok gerı doncem sansımı GRAND OTONUN USTASI battal abının arabasına talıp olayım dedım abımız aracını satmıyordu yalvar yakar bırazda nazımız gecıyodu burdan birkes daha tesekurler uzun zamandır kullandıgı emektarını bana verdı ve aracından cok memnunum tesekkurler battal abı bu arada aracım 2004 grand vıtara 5 kapı manuel vıtes sıyah kaza boya degisen yok tamamen orjınal 10000km de baskı balata ve tum yagları genel bakımlarını yaparak teslım ettı
hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız iyi güleree kullanmanız dileklerimle. benim araçta satılık şuan, sattığımda bende sizin gibi 2004 model temiz ve 5 kapı grand vitara aramaya başlayacağım.