Levent Bey,
Verdiğiniz yanıt için teşekkür ederim.
Vermiş olduğunuz link ve alt linkleri inceledim.Bir hayli bilgi sahibi oldum.(klima sistemindeki arıza nedeni ile komple ön gögüslüğün sökülebileceği gibi)
Ben öyle çok fazla araziye çıkabilecek birisi değilim tek sevdam var oda teknem.Onuda komuşumuz da var olan 1956 model ordu emektarı bir willy ile denize atıp çıkarıyorum.Geçen yaz tekneyi denizden çekerken o sırada ziyeretime gelen bir arkadaşımın 2008 model Sorentosuyla çıkaralım dedik.
Sonuç mu?
Sorentoyu battığı yerden, tekneyi de denizden bizim emektar willy çekti çıkardı.
Dediğim gibi ben öyle aman aman araziye çıkacak birisi değilim aracın gücüne ihtiyaç duyacağım tek yer var o da yılda iki defa tekne çekmek o kadar.
Siz 2.7 dizeldense 4.7 benzinli WJ'yi tercih ettiğinizi belirtmişsiniz. Aslında daha hesaplı fiyatları ve daha düşük kilometreleri muhteşem V8'in homurtusu nedeni ile tercih edilebilinir ama bir LPG'li aracın gözlerimin önünde yanarken içinde sıkışan bir kadını kurtarılamamış olmasını hatırladıkca LPG'li araçllara karşı hep geriliyorum.Diyeceksiniz ki her LPG'li araç yanacak diye bir kaidemi var? Elbette yok ama sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabı ben yoğurdu üflemeyi tercih edenlerdenim.
Birde ailemize katılan ikizler nedeni ile geniş bir bağaja da ihtiyacım olması da cabası.
Emeğiniz için size tekrar teşekkür ederim
Saygılar.