<div class="bbWrapper"><b>Ynt: 2003 Model 2.7 Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="login35" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
login35' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Levent Bey,<br />
<br />
Benzinli 4.7 WJ konusunda yerden göğe kadar haklısınız.Bu konudaki bilgi birikimi ve tecrübenize de saygı duyuyorum ve tüm iyi niyetinizle hiç tanımadığınız insanlara elinizden gelen tüm yardımı üşenmeden esirgemediğinizide biliyorum.<br />
<br />
Şayet gönlüme göre bir 2.7 CRD WJ bulursam Allahım da bir kaza bela vermezse uzun yıllar kullmayı düşünüyorum.<br />
<br />
Araç arazi şartları gözetilerek üretilmiş bir olduğundan bakımları zamanında ve orjinal parçaları ile yapıldığında benim gibi asfalt kullanımında öyle aman aman bir masraf çıkaracağını düşünmüyorum.<br />
<br />
Ama sonuçta işin içinde mekanik girince hiç birşeyin garantisinin ömür boyu olmayacağıda aşikardır.<br />
<br />
Bu arada başım sıkıştığında bilgilerinize başvurabilirim.<br />
<br />
Saygılar.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
inşallah istediğiniz gibi bir araç bulursunuz...dikkat edin genelde km ler düşürülmüştür...dizeli alan koşmak için alır....<br />
bu iş matematik işidir aslında...<br />
3 yıl bineceğinizi farzederek hesaplanır...lpg takarken de 1,5 yılda o verilen parayı çıkarması 1,5 yılda da fark olarak kara geçirmesi gerekir...<br />
dizel de aynı mantıktır...<br />
sıfır da genelde 4 yıl dır bu süre, araştırın tüm profesyonel şirketler, ilaç firmaları vs vs gibi 4 yıl sonra araçları satar...<br />
sıfır araçta alınırken fark olan fiyat 10 bin lira diyelim...4 yılda ne kadar km yapacaksınız, benzinden ne kadar kara geçeceksiniz bunu hesaplayarak almanız gerekir...aksi halde mantıken zarar edeceksiniz...bu realitedir...<br />
o nedenle kullanıcı sizsiniz, bunun yanıtı sizde...para da ;D<br />
2,7 alırken de 50 bin liranın altındakilere bakmayın, bakacaksanız 2-3 kere bakın, yetkili servise muhakkak sokun...vereceğiniz 100 lira sizi daha büyük meblağlardan kurtaracaktır...<br />
bu araçlar pahalı araçlardı sıfırken o nedenle bu araçları kimler alır kaç km yapar vs vs bi kaç yerde de yazmıştım...temizi bulunca 3-5 lira fazla vermekten çekinmeyin...45 e alacağınız bir wj 2,7 ye 10 lira harcasanız da 55 lik gibi olamaz...bir yeri yenileseniz diğerini yenileyemezsiniz...en azından iç deformasyonu düzeltemezsiniz...overland ve blackpearl güzel araçlardır....</div>