<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 78148" data-quote="tenekekutu" data-source="post: 1416382"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1416382"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1416382">tenekekutu' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Yardım alamadım derken? Daha ne gibi bir fikir bekliyordunuz ki? 4 inç kiti taktırmayacağım demişsiniz ama taktırmışsınız neyse kitin içinden çıkmadıysa eğer uzun Z rotları (sway bar),ayarlanabilir track-bar,control arms vs gibi eksikleri de tamamlayın derim.<br />
<br />
Lastiği niye 30 inç seçtiniz ki ? Yükseltmenin amacı daha büyük lastik takıp diferansiyeli daha yükseğe almaktır,ben olsam 31" takardım kaldı ki o kitin lastiği normalde 32" 'tir. Ayrıca niye 17" jant ? Asfalt ağırlıklı mı kullanmayı düşünüyorsunuz ? Eğer o lastikleri kullanacaksanız offset vermenize gerek yok, o şekilde kullanabilirsiniz boşuna spacer almayın derim.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
ya kusura bakmayın lafım size gibi oldu, eskiden bir konu açılınca bir dolu cevap gelirdi, şimdi ise pek ses yok.<br />
<br />
265/70/16 denedik, ofsetli jant ile çamurluğa sürtme yaptı, aracı kestirip biçtirmek yerine orijinal jant üzerinden hareket edelim dedik. istediğimiz BF lastikten de 255 yok piyasada, bundan dolayı 245 de karar kıldık. spacer ise görüntü olarak daha güzel duruyor ve bir miktar da genişleme yol tutuş açısından da iyi olacaktır.<br />
<br />
aşağıdaki kiti taktık;<br />
<br />
<a href="http://www.offroadaksesuar.com/GCherokee-4WJ,PR-1196.html" target="_blank" class="link link--external" data-proxy-href="/forum/proxy.php?link=http%3A%2F%2Fwww.offroadaksesuar.com%2FGCherokee-4WJ%2CPR-1196.html&hash=6b32f1da92b7913fbdf84c78a8d33807" rel="nofollow ugc noopener">G.Cherokee 4''WJ | Iron Rock | Cherokee Yükseltme Kiti</a><br />
<br />
bunda direksiyon amortisörü çıkmıyor. parça sayısı da rough dan daha az ama ürünlerin daha kaliteli olduğu kanaatine vardık.</div>