2004 2.0 Otomatik Grand Vitara Stop Lambası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan killerbee1907 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,465

killerbee1907

Ana Kamp
slm
2004 grand vitara aracımın sol stop lambası kırıldı ankara sanayisinde bulamadık
yan sanayi ve çıkma parça bulamadık
yetkili servis sipariş vererek japonyadan 230 tlye 20 gün içinde getirtebileceğini söyledi
bunu daha uygun şartlarda ve daha kısa zamanda temin edebileceğim bir yer var mı ?
bilgilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum

Etiketler

Ynt: 2004 2.0 Otomatik Grand Vitara Stop Lambası

fiyatta bir yanlıslık olabılırmı cunku ben servıse sordugumda 90 lıra demıslerdı

90 tl olan tampomdaki ışıktır bu çamuluğun üzerindeki geri vites ışığının olduğu lamba
sonunda buldum ankara kanguru servisinde 226 tl liste fiyatı almadım daha ama mecbur alıcam ne yapalım

arkadaşlar bir de motordan gelen ince bir sürtme sesi kıyırtı gibi bir ses var
Eren arkadaşımızın tavsiyesi üzerine sena jeep te Ahmet ustaya gittim o da zincir gergileri dedi zincir boşluk yapmış o sürtüyormuş
zincir gergi değiştiren arkadaş var mı ya da 108 bin erken değil mi ?

site üyemiz eksperoto arkadaşımıza sorarsan yardımcı olacaktır eğer elinde yoksa nerde bulaçağınızı size söyler hiç olmadı beni arayın yardımcı olmaya calışayım www.eksperoto.com adresinden de ulaşabilirsiniz

Dostum aynı parçadan bana da lazım,
nasıl çözdün? Parçayı nereden kaça temin ettin?

çok teşekkür ederim.
bu gerçekten çok iyi oldu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.