Ynt: 2004-2005wj Kasa Mi 2006 3.0crd Mi ?
ilk sahibinden bulmaya çalışın , tek kişi binilmiş araç her zaman için üstündür , ilerde benim de almak istediğim araçlar listesinde , şuan için erteliyorum , 2008-2009 gibi makyajlı kasaları ilerde vergisi düştükçe almayı düşünüyorum , macera değil tabi ama sonuçta 6 silindirli 3000cc turbo dizel ağır bi araç. mesela VW Tiguan 2.0TDI avantajları olan bi araç ama asla Jeep değildir. km ile oynanmamış olmasına ve ilk sahibinden olmasına dikkat edin bence. araçların masrafı cüssesine göredir bence , mesela C180 Mercedes ile S350 Mercedes eşit değildir işletme maliyeti olarak.
WK kasayı 1 gün boyunca test edebildim , kasislerde çok sessiz bi araba ama mesela binen birisine sormuştum sadece ıslandıkça şanzımanda arıza ışığı yanıyor o kadar demişti , başka arıza açmadı dedi, yukarda yazıldığı gibi "her araç masraf çıkartır". bezdirecek bi araç değil , temizini hatta toprak yol yerine uzun yolda kullanılmışını bulursanız isabet olur. muhtemel turbo - enjektör arızalarına karşı 5000 TL bi kenarda olacak , onun dışında temizi alınacak bi araba. bakım masrafını , vergisini araştırın ama. 1.6 2.0 araç gibi değildir.