2004 Disco2 Td5 Mi Yoksa Disco3 Mu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kakyol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,092

kakyol

Kamp III
Yer
Antalya
dostlar bi önceki mesajımda yazdigim uzere 2003 2004 td5 ariyorum fakat aklima takilan bir kac konu var disco3 alsam nasil olur ben oyle cok agir arazi sartlarinda kullanmiyorum araclari hafta sonlari dag bayir gezelim pek cok kişinin gidemediği koylara tepelere gidiyorum sizde disco3 benim işimi gorurmu yoksa basimi agritirmi ?

Etiketler
Ynt: 2004 Disco2 Td5 Mi Yoksa Disco3 Mu?

D3 terrain response özelliği olanından alırsanız araç sizi gideceğiniz yere götürür, D2 ise gideceğiniz yere beraber gidersiniz. D3 biraz daha gelişmiş, konfor daha iyi, biraz daha güçlü motor vs. vs. İkisinin de kendilerine göre artıları eksileri var. İkisini yanyana koyduğunuzda en basitinden ilk alım maliyeti farkı var aşağı yukarı D3 iki kat daha pahalı. D3 alıp orası burası çizilmesin, ezilmesin diye uğraşacaksanız, D2 alıp bir iki ufak modifikasyonla düz duvara çıkarsınız, artan parayla da ne yapacağınızı düşünürsünüz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler