Ynt: 2004 Freelander 1.8 Se Yardım.
Oğuzhan Bey;
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim, evet tamda bahsettiğiniz maddi imkanlardan ötürü bu araca yöneldim ancak Ben 2004 Model makyajlı olan kasadan söz etmiştim sizin belirttiğiniz 2003 Model önceki kasa onlarda sorun olduğunu bende duymuştum evet... Benim asıl merak ettiğim husus bu sorunlara 2004 model ve üzerindek, makyajlı kasalarda bir çözüm getirildimi yoksa sadece kasa makyajlandı sorunlar aynen devammı ediyor. Bunu çok merak ediyorum gerçekten...
Selamlar.
oguzhan3434' Alıntı:ben kullandim bu aractan,conta yakma problemi oluyo lpg ile uyumu iyiydi gayette ekonomikti,yuksek hizlarda 5vites yeterli gelmiyordu benzinde de gazda da cok hizlanmiyordu.surekli bir yerinden yag kaciriyodu.yag su surekli kontrol etmek lazimdi.4cekeri genelde arizali oluyor abs lambalari yaniyor genelde ibrelerin ordaki ariza isaretlerinin lambalarini sokuyolar dikkat etmek gerekiyor.2003 modeldi benimkisi 1.8
aldigimin 2. haftasi guzel bi kârla sattim ben,kurtuldum da diyebiliriztavsiye etmem acikcasi fiyatindan dolayi cikmazda oldugunuzu tahmin ediyor lakin o paralara baska jip yok.daha eski modellere bakabilirsiniz belki goruntu daha yasli durucak ama daha uzun omurlu olacagina eminim.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Oğuzhan Bey;
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim, evet tamda bahsettiğiniz maddi imkanlardan ötürü bu araca yöneldim ancak Ben 2004 Model makyajlı olan kasadan söz etmiştim sizin belirttiğiniz 2003 Model önceki kasa onlarda sorun olduğunu bende duymuştum evet... Benim asıl merak ettiğim husus bu sorunlara 2004 model ve üzerindek, makyajlı kasalarda bir çözüm getirildimi yoksa sadece kasa makyajlandı sorunlar aynen devammı ediyor. Bunu çok merak ediyorum gerçekten...
Selamlar.