2004 Freelander 1.8 SE yardım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan syncope Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,882
Ynt: 2004 Freelander 1.8 Se Yardım.

oguzhan3434' Alıntı:
ben kullandim bu aractan,conta yakma problemi oluyo lpg ile uyumu iyiydi gayette ekonomikti,yuksek hizlarda 5vites yeterli gelmiyordu benzinde de gazda da cok hizlanmiyordu.surekli bir yerinden yag kaciriyodu.yag su surekli kontrol etmek lazimdi.4cekeri genelde arizali oluyor abs lambalari yaniyor genelde ibrelerin ordaki ariza isaretlerinin lambalarini sokuyolar dikkat etmek gerekiyor.2003 modeldi benimkisi 1.8
aldigimin 2. haftasi guzel bi kârla sattim ben,kurtuldum da diyebiliriz :smiley: tavsiye etmem acikcasi fiyatindan dolayi cikmazda oldugunuzu tahmin ediyor lakin o paralara baska jip yok.daha eski modellere bakabilirsiniz belki goruntu daha yasli durucak ama daha uzun omurlu olacagina eminim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Oğuzhan Bey;

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim, evet tamda bahsettiğiniz maddi imkanlardan ötürü bu araca yöneldim ancak Ben 2004 Model makyajlı olan kasadan söz etmiştim sizin belirttiğiniz 2003 Model önceki kasa onlarda sorun olduğunu bende duymuştum evet... Benim asıl merak ettiğim husus bu sorunlara 2004 model ve üzerindek, makyajlı kasalarda bir çözüm getirildimi yoksa sadece kasa makyajlandı sorunlar aynen devammı ediyor. Bunu çok merak ediyorum gerçekten...

Selamlar.

Etiketler
Ynt: 2004 Freelander 1.8 SE yardım.

benim aracimda mevcut sorunlar bunlardi fakat servise gittigim zaman ayni sorunlarla makyajli araclarinda geldigini gordum ama kullanmadim sahsen yasamadim sadece gordum.

oguzhan3434' Alıntı:
benim aracimda mevcut sorunlar bunlardi fakat servise gittigim zaman ayni sorunlarla makyajli araclarinda geldigini gordum ama kullanmadim sahsen yasamadim sadece gordum.

Sanırım en doğru tercih 2004 üstü Rav4 gibi bu anlatılanlar ışığında :smiley:

Teşekkürler zaman ayırdığınız için :smiley:

toyota suziki gibi japon arabalari genelde daha masrafsiz araclardir.bizim gibi kasintin varsa amerikan araclara da bakabilirsin :smiley:

oguzhan3434' Alıntı:
toyota suziki gibi japon arabalari genelde daha masrafsiz araclardir.bizim gibi kasintin varsa amerikan araclara da bakabilirsin :smiley:

YOk abi ben ağır offroad içi,n kullanmayacağım ufak tefek kamp fotoğraf çekimine falan gidiyorum altı yüksek olsun yolda koymasın derdindeyim :smiley:

freelander ile o dedigini de yapamazsin bence kuru zeminde 2 ceker arabayla yapicagindan fazlasini bekleme derim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR