2004 LAND ROVER Range Rover 3.0 TD6 Vogue

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan panzer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,046

panzer

Yeni Üye
Herkese merhaba , 2004 LAND ROVER Range Rover 3.0 TD6 Vogue bir araç almayı planlıyorum araç km'si 102.000 km de bu araç için fiyat olarak 82.000 Tl istiyorlar bu konuda sizlerin katkılarınızı ve düşüncelerinizi alabilirmiyim. Öncelikli olarak aracın km için çok mu az mı aracı alırken öncelikli olarak nelere dikkat etmeliyim. kulaktan dolma bilgilerden şanzıman problemi çıkarabilir deniyor dogrumudur.Ve bu araç için fiyat km 102.000 fiyat 82.000 tl uygunmudur.Birde yakıt şehirii ve şehir dışı harcaması ne kadar acaba? . Ekspertiz için ankarada nereleri önerirsiniz arkadaşlar.

Etiketler
Ynt: 2004 LAND ROVER Range Rover 3.0 TD6 Vogue

panzer' Alıntı:
Herkese merhaba , 2004 LAND ROVER Range Rover 3.0 TD6 Vogue bir araç almayı planlıyorum araç km'si 102.000 km de bu araç için fiyat olarak 82.000 Tl istiyorlar bu konuda sizlerin katkılarınızı ve düşüncelerinizi alabilirmiyim. Öncelikli olarak aracın km için çok mu az mı aracı alırken öncelikli olarak nelere dikkat etmeliyim. kulaktan dolma bilgilerden şanzıman problemi çıkarabilir deniyor dogrumudur.Ve bu araç için fiyat km 102.000 fiyat 82.000 tl uygunmudur.Birde yakıt şehirii ve şehir dışı harcaması ne kadar acaba? . Ekspertiz için ankarada nereleri önerirsiniz arkadaşlar.

merhaba konu güncelmi?

Ynt: 2004 LAND ROVER Range Rover 3.0 TD6 Vogue

güncel vaya değil ben kısaca birşeyle yazayım

öncelikle hayırlısı olsun
-2004 araç için 80,000 km fena değil diye düşünüyorum
-sonuçtaçok iddalı bir araç dünya capında efsane , aracı almak ise kolay kısmı bence asıl olan aldıktan sonra yürütebilme gücü
-bence önce , servis ağına bakın bulunduğunuz yerde servis yada tamirci varmı ( ki bu arac için tamirci risk olur servis olmalı )
-sigorta ve vergi masrafları size uygunmu
-hangi şartlarda kullanacaksınız, (şehir içi , uzun yol vs... )
-şanzuman ile alakalı olarak aracın düzenli gittiği yer var ise bilgi almanızı tavsiye ederim
-fiyat için sahibiniden.com da kıyaslama yapabilirsiniz
araç çok dikkat cekici bence binerken sanki herkes size bakıyor gibi olacak umarım raha t edersiniz hayırlısı olsun
şahsi tavsiyem daha yeni discovery III tdv6 ları inceleyiniz
iyi günler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler