2005 terios 1.3 standarttan off road'a

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan flysarper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,929
Ynt: 2005 terios 1.3 standarttan off road'a

yok sağa sola dalma olmuyor neden olsunki onu anlamadım.tek sorun yakıt artacak okadar

Etiketler

bir arkadaşın suzikisi var gerçi o normalden ince takmıştı yolda dalıyodu araba sağa sola ondan sormuştum.yükseltme yapmadan 215-75-15 taksak uygun olurmu sizce.

cok şık duruyor aracınız ilgimi çeken birşey oldu sahibinden 'de satılık terioslara bakıyorum, birçok ilanda "istenildiğinde 4x2 ye geçer" yazılıyor, ?? ya ben yanlış biliyorum, ya da bu insanlar kullandıkları aracın özelliklerinden haberi yok? veya belli bir model sonrası bu özellik var, yani benim bildiğim aracın sürekli 4x4 oldugu ve düğme ile elektronik dif kitleme özelliği olduğu şeklinde

1.nesil için bilginiz doğru yeni kasalar da bi değişiklik olabilir yada insanlar araçlarını tanıyamamış

1. nesil tüm Terios ' lar standart olarak sürekli 4x4 ' tür. 4x2 ' ye geçme gibi bir olasılıkları yok. Bu arkadaşlar büyük bir ihtimalle diff lock olayını 4x4 olarak değerlendiriyor, yani araçlarını yeterince tanımıyorlar. Yeni kasa Terios ' larda ise 4x2 opsiyonel olarak sunuluyor. Bu araçların 4x4 ' e geçme gibi bir olasılığı olmadığı gibi 4x4 ' lerin de (1. nesilde olduğu gibi) 4x2 ' ye geçme gibi bir olasılıkları yok. Sürekli 4x4 ...

klasik Türk hastalığı yani, gördüğüne, kullandığına değil de duyduğuna inanır, acep aslı nedir diye hiç sorgulama gereği bile duymaz ;D