serkansimon
Yeni Üye
Selam arkadaşlar başıma gelen ve diğer arkadaşların faydalanacağını düşündüğüm bir sorun,araçta 1,2,3,4,5 viteslerde seyir halindeyken bir uğultu geliyordu Aracımı bir kaç yere götürdüm şanzuman ile ilgili problem olduğu sökülüp yapılması gerektiğini söylediler 1500 3000 5000 arası masraf çıkardılar,en son bir serviste şaft ile ilgili bir problem olduğu daha önce yaptıklarını söylediler ön şaft için tornada yapım için 600 750 arası fiyat diğer şaftın balansı ile 1000 1500 arası fiyat tutacağını söylediler.En son artık bir arkadaş tavsiyesi ile İzmirde Karabağlarda Akmercanlar firmasını aradım şaft üzerine torna firmasıymış takibinde aldığım fiyat ön şaft yapılacak kısa olan ve uzun olan balans yapılacak tolam 400 tl sökmesi ve takması onlar yaptı 2 saatte şaftı ve balansı hallettiler ses gitti araba ok gibi oldu sakın ki tabi arızaya göre değişir eğer bu sekilde uğultu geliyorsa bakıcağınız ilk yer bu ön kısa şaft olsun veya baktıracağınız yapılan tüm işlemleri resimledim orjinalinde rulmanlı olan mafsalı istavrozluya çevirdiler..