2006 G.C 3.0 CRD servs yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yunusure Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,555

yunusure

commercial diver
Yer
izmir
Arkadaşlar yarın Aydına bu ilandaki araca bakmaya gidicez.http://www.sahibinden.com/jeep_grand_cherokee-50WQQaXQQ22753856WQQpXQQdisplayitem acaba aydında yetkili servis varmıdır?Yada yakın illerde bildiğiniz servis varsa yazarsanız sevinirim.Bir aracı yakın bir arkadaşıma bakıyoruz.Kesinlikle isteği kasa ve model bu...sizce bu aracı alırken başka nelerine dikkat edilmeli.

Etiketler
Ynt: 2006 G.C 3.0 CRD servs yardım

www.jeep.com.tr den yetkili servise bakiniz sayet o sehirde yoksa o sehirde bulunan mercedes servisine ulasip bu araclara expertiz yapip yapmadiklarini ogrenin derim hatta arac sahibi ile gorusup yetkili servis bedelini direk yetkili servise kredi karti yada havale ile odeyip expertizi arac sahibi yaptirsin oraya kadar bosuna gitmemis olursunuz arac temiz cikarsa direk almaya gidilebilir bi kac kez ben oyle yapmistim arac sahibine rica edip expertiz bedelini ben odeyip arac sorunsuzsa sayet oyle gidip almistim araci

Kıvanç bey cevap için teşekkür ederim.Bu sabah gidip araca baktık tam bir fiyasko ???.Ne tip dolandırıcı insanlar var.Arabaya km 62 bin de ve çok temiz olduğunu söylüyor.Araba resmen feleğin çemberinden geçmiş.Direksiyonu erimiş resmen arabanın,İçi dışı dökülüyor.Anlatamam.Sahibi gibi tipte bir şey.Bu araçları alırken çok dikkatli olmak lazım.Yarın sabah izmirde bir tane bulduk ona bakıcaz umarım sorun çıkmaz :smiley:

hayırlısı evet maalesef ortalikda bi dunya 3 kagit donuyor km ile oynamalar direksiyon kaplatip km yi geri cekenler vs araclar otomatik oldugu icinde vites topuzunu ellemiyorlar duz olsa onu bile degistirip km dusuk diyecekler :(

Merhaba,
Öncelikle Aydın ilinde yetkili servis yok en yakın İzmir'de Aydın oto var ve 2.ci bir durum İse aracın fiyatına 77.000 yazılmış bu fiyatlara almak istiyorsanınz 2008/2009 modellere bakın derim. Bu fiyat çok yüksek ederi 68.000/72.000.
Araç olarak 3.0L Grandcherokee çok iyi bir tercih.

Selamlar.
Aydın POLAT

Aydın bey teşekkür ederim.Bu gün resimdeki aracı aldık aydın otoda ekspertiz raporunu aldık.Araç temiz çıktı. :smiley:

22614077hfh.jpg

Hayırlı uğurlu olsun,
Kazasız belasız kullanabilmek üzere.

Saygılarımla,

Burak Dirican

kazasiz belasiz insallah binmek nasip olsun sormasi ayip kac model ve ne kadara aldiniz km filan ne alemde

Teşekkür ederim. :smiley: 2006 model 71.000 km de kaza boya değişen yok.80.000 tl ye aldık.Etrafımdaki insanları cherokee sevdasına zehirliyorum. :D.Hala bulmam gereken 2 adet temiz ZJ var. :D

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüş keyifleri diliyorum.

Aydın POLAT
Y/P Md.
Mengerler Kozyatağı

Merhaba arkadaşlar bu konuyu görünce yeni konu açmak istemedim. 4 gün önce aracımı sattım (bmw 330i 2003 model) şu sıralar yeni bir araç arayışı içerisindeyim. Binek araçtan sıkıldığım için jeep düşünüyorum dün Has Otomotiv' e gidip grand cherokee yi inceledim 3.0crd s limited modeliydi ve beğendim. Fakat sıfırını alacak kadar bütçem yok malesef. Bu yüzden 2. el 2006-2007 model temizini araştırıyorum bütçem 80.000 tl ye yakın. Malesef 2008 ini almaya para yetmiyor. Sahibinden. com daki bütün arabalara baktım neredeyse fakat Aydın' daki bir ilan dikkatimi çekti. http://www.sahibinden.com/32000_de_cok_temiz_2006_cherokee-67WQQaXQQ16244168WQQpXQQdisplayitem acaba bu ilan sizin döküntü dediğiniz araç mı? kilometresi falan düşürülmüş olabilir mi? İlanda 32.000 km yazmışlar fakat aracın sahibi ile konuştuk şu an 43 binde diyor 1 sene geçmiş neredeyse ilanın üstünden. Sonuçta Aydın' da kaç tane grand cherokee olacak ki. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR