oguz1134' Alıntı:postaneden e devlet şifresi alıp egm den plaka sorgulama yapsın almak isteyen alıçı arkadaşlarım..egerki sahibinden satan olursa ne zaman aldığı belli oluyor yürütemeip sattıgıda ortaya cıkıyor..![]()
5664 mesaj cekince hasar sayısı asar paraları cıkıyor..bazaende bir şekil yapıp cıkmamasını saglıyorlar o zamanda trafik sigortası acentesi bir arkaşdan yardım alınarak şase nodan sorgulanmalı..
+tüv de gecmiş km leri mesaj atıyor..
Tork artışı için 4L ye almam lazım, o zaman da kilit devreye giriyor, asfaltta sert viraj da var, kırar dökerim diye korkuyorum. 4H ye alsam sadece patinajı engeller, tork artışı yok. (Bildiğim kadarıyla)dr_musty' Alıntı:o tarz dik rampalarda durup kalkmak zorunda kaldığınızda aracınızın arazi vitesini kullanın derim size,problem yaşamadan kalkarsınız emin olun..
semaver' Alıntı:Tork artışı için 4L ye almam lazım, o zaman da kilit devreye giriyor, asfaltta sert viraj da var, kırar dökerim diye korkuyorum. 4H ye alsam sadece patinajı engeller, tork artışı yok. (Bildiğim kadarıyla)
xl 7 de orjinalde kilit mi var siz mi taktırdınız?semaver' Alıntı:Tork artışı için 4L ye almam lazım, o zaman da kilit devreye giriyor, asfaltta sert viraj da var, kırar dökerim diye korkuyorum. 4H ye alsam sadece patinajı engeller, tork artışı yok. (Bildiğim kadarıyla)
semaver' Alıntı:Tork artışı için 4L ye almam lazım, o zaman da kilit devreye giriyor, asfaltta sert viraj da var, kırar dökerim diye korkuyorum. 4H ye alsam sadece patinajı engeller, tork artışı yok. (Bildiğim kadarıyla)
4L de oran %50ön -%50arka değilmi suzukilerdeoguz1134' Alıntı:bizim aracla 4L viteste asvaltta 360 derece dönmeye kalkarsanız ön dif+arazi şanzımanı aşagıya düşer...bilmem anlatabildimmi..
her şeyide benden degil..forumu geriye dogru taratıp ögrenseniz..iyi olacak..![]()
kilit bizim araclarda standart olarak kapı + bagajda var başka yerde yok..tur.. ;D ön dife arka dife +istepneye asma kilit de takılıyor..
AWD>>araclarda içinde limited silip defransiyel barındıran bir kutu olur..sınırlı kaydırmalı sistem diftir işin aslı ..
subaru evo gibi wrc araclarda ön arka ortada l.s.d. vardır 4 teker patide yan gitme özelliği vardır..kasalarında asvaltta kasma burulma..olmaz..bizde..olur..demekki siz yanlış arac aldınız..bence istedikleriniz bizde yokda..? ;D