2006+ Kasa İcin Ön Far Ampul Önerileriniz ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan usas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,266

usas

Kamp I
merhabalar
2006 2000cc duz vites grand vitara.

sol far icinde, ufak carpısmada kasılmadan dolayı yansıtıcılarda catlak, sag farda da darbeden dolayı cıkma bir farın takılması olayı var sanıyorum. sag farda bi anda ısık gidiyor bi kac kez vurunca duzeliyor bazen duzelmiyor. zaten inanılmaz sarı bir dıs plastigi var, sinyal bile pembeye kacık yanıyor.
Gorunus ve ısık gucunden memnun degilim.
Sanayi de bir yer buldum, farları sokup, temizleyip fırınlayıp ilk gunku haline getiriyormus, bu arada arka kısımdan japon yapıstırıcı ile çanaktaki catlaklarıda yapıstıracagını ifade etti.

bildiginiz gibi 2006 duz vites de, kısa far spot seklinde ancak icinde sarı duz ampul var.

size sorum sunlar olacak.
1-spot tip farlara, zenon far takılsa daha iyi olur, spot lara zenon takıp, uzunlara beyaz normal ampul takalım diyorlar katılırmısnız?
2- ben daha ekonomik olması adına, az lazım olan uzunları sarı ampul olrak bırakıp, kısalarada daha yuksek ısık gucunde beyaz kaliteli bir ampul takarak cıkanlarıda yedege almayı dusundum ne dersiniz?
3- ilginc sekilde sislerin ısıgından memnunum, sarı bir ampul var. adıs camları biraz sararmıs onları da temizletip ampule ellemeyeyim diyorum.
4- bu konfugurasyon icin, ozellikle kısa farlar icin, en yuksek ve uygun ısık gucunu alacagım, ampul marka model ve kelvin i nedir acaba?
5-sis ve kısa far icinde hazır far cıkarılmısken onalrda su model marka kelvin ampul ile degistir, uyumlu olsun dermisniz?

Önerileniz olacak ampuleri , internet yada bauhaus gibi bir yerden satın alarak, temizligi yapacak ustanın yanına gitmeyi dusunuyorum.

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR