KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
2006 model, lpg işlemi uygulanmamış, pazar günü ömerli barajı gezmeleri dışında herhangi bir offroad veya çamur görmemiş, herhangi bir kaza veya değişeni yoktur. Lastikler yaklaşık 3500 km. yol yapmış (lassa competus at) ayrıca üzerinde eko66 tasarruf cihazı var %10 fiili tasarruf sağlıyor. Sayın üyeler araç eniştemin, kendisi malum siteye ilan verdi. Fiyat olarak 21.850 tl. belirlendi. İletişim bilgileri aşağıdadır. Araç Pendik'tedir, iletişime geçerek gidip görebilirsiniz.
Saygılarımla.
ılanında kımse senın aracını kotulemedı guzel arac alanada satanada hayırlı olsun dendı arkadaslar benım jımmy aradıgımı bıldıklerı ıcın haber verdler bende saolsun haber veren arkadaslarında bılgısı olsun dıye bana uymuyan yonunu yazdım bunda sıkıntı olacak bır yon yok
yudum insanı yine kavgaya meyillidir.ama inşallah tartışma başlamadan bitecektir.gülünsün eğlenilsin.kötü alışkanlıklardan uzak durulsun.araba doğa off road sevenler bir olsunkimse kızmasın.kızacak bişeyde yok zaten densin))