usas' Alıntı:Suzukiden cevap geldi. Yokmus Ortalama gosterim.
usas' Alıntı:2006 model bir aracta olmamasi bana komik geliyor. Kalan yakitla gidilebilecek yol, avaraj hiz gibibir kac sey daha gozukmeliydi. Inanilnaz uyduruk yapmislar.
Bunlar 2007 ve 2008 modellerde de YOK. 2009 modellerden itibaren dijital bilgi ekranı ana gösterge tablosuna yerleştirilmiş. Belki bu özellikleri de eklemişlerdir.usas' Alıntı:2006 model bir aracta olmamasi bana komik geliyor. Kalan yakitla gidilebilecek yol, avaraj hiz gib ibir kac sey daha gozukmeliydi. Inanilnaz uyduruk yapmislar.
usas' Alıntı:Dogru yaptim onu
165 tl lik aldı ısık yandıktan sonra, sehir icinde 470 km gitti. Ama oldukca sakin bir kulanimda bu degerleri elde ettim. sanırm daha agresif bir kullanımda 400 km anca gider.
Sizde durum nasil yakıtta . Katalizor sorunlu gibi bende. Baktiracagim.
usas' Alıntı:.......... niye ki dedim ? bunlara hep bayan biniyor dedi.
simdi de siz, gerekli acıklamayı yaptınız. esiniz kullanıyor. kendimi yanlız hissettim valla. aracı esime veriyor, onu jazz ını satıp dandik bir eski golf alıp biniyorum, geiziye gidecegimizde de 4x4 elimizde olur, bende gonul rahatlı ile 1.4 motorla gezerim sehirde.
usas' Alıntı:valla defender dan sonra, vitara ne kadar keser offroad da, bence siz en kotu bir discovery td5 alır, vitarayı satarsınız)
şaka bir yana arazide denemedim ama toprak bir alanla aramda 15 lik bir kaldırım vardı cıkarmı terettut ettim gecen gun![]()