2006 Model GrandVitara 5K Yol bilgisayarı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan usas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,623
Ynt: 2006 Model GrandVitara 5K Yol bilgisayarı

usas' Alıntı:
.... buyuk sehirde otomatik vites daha da onemli, deri koltuk vs de sehir binicisi icin guzel konforlar. detay ama sevip sevmemeyi belirleyebilecek detaylar.

Arazide de düz vitesin avantajı var ama :smiley:

Etiketler

elbette ama %80 sehir icinde kullandıgım aracta. % 80 rahat %20 rahatsız olmak daha iyi :smiley:
arazide memnun kalırsam, belki discovery td5, pajero, jeep 2.7 yerine sizin aracınızı alırım :smiley:

BRAVEHEART' Alıntı:
Bunlar 2007 ve 2008 modellerde de YOK. 2009 modellerden itibaren dijital bilgi ekranı ana gösterge tablosuna yerleştirilmiş. Belki bu özellikleri de eklemişlerdir.
Konu biraz eskimiş ama ben yeni gördüm. Bravehart; benim 2007 5K düz vites benim araçta AVG olarak ortalama tüketimi gösteriyor.

murgurkan' Alıntı:
Bravehart; benim 2007 5K düz vites benim araçta AVG olarak ortalama tüketimi gösteriyor.
2007 model ve üzerinde AVG (ortalama) tüketim gösterMEmesi gibi bir sorun YOK zaten.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR