2006 Pathfinder

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atatan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,066

atatan

Yeni Üye
Mesajlar
1
Tepkime Puanı
0
Arkadaşlar Merhaba;

Uzun Bir araştırma sonucunda dün itibarı ile 2006 Pathfinder'ımı aldım.İlk günkü izlenim müthiş.Ancak bilen birine sorma ihtiyacı duyduğum 2 konu var.

1-İnternette hiçbir yerde Pathfinder için bagaj üstü spoiler'i bulamıyorum.Bulabileceğim bir yer önerebiliyormusunuz?
2-Bu aletin Navigasyon DVD'si olmaması nedeni ile Navigasyonu henüz çalışmıyor.Navteq ile yazıştım.Adamlar üretici bu araç için bizden talepte bulunmaması nedeni ile yapamıyoruz diyor.Bu durumda adamları beklemek veya 2 din'li tv gps dvd olan bir alet alıp takmak.Ama onun içinde uygun radyo/teyp çerçevesi bulamıyorum. (Aşağıdaki Resimdeki örnek
57679613_path.jpg


Path
 

Etiketler
Ynt: 2006 Pathfinder

güle güle kazasız keyiflice kullanınız, benimde uzunca zamandır izlediğim ve almayı düşündüğüm araçlardan...

tecrübelerinizi fotoğraf ve videolar ile paylaşırsanız seviniriz...
malesef Nissan türkiye ayağı bu konuda zayıf kalıyor, ellerindeki cevher araçların yeterince hem tanıtımı hemde yetkili servis desteğini sağlayamadıkları için birçok sıkıntı yaşanabiliyor(11 yıllık 500.000 km nissan kullanıcısı ve nissan dan vazgeçmeyen birisi olarak)

Nissan TR ile yazışırsanız belki bir yardımları olabilir... hatta forumdaki diğer Pathfinder kullanıcılarıda talep te bulunurlarsa, talep fazlalığına göre daha da dikkate alabileceklerini düşünüyorum...
 

Ynt: 2006 Pathfinder

aracnız ile ilgili olarak km ve buna bağlı olarak yıpranma konusunda biraz bilgilendirebilirmisiniz?
 

Ynt: 2006 Pathfinder

öncelikle foruma hoşgeldiniz yeni aracınız hayırlı olsun bende 2008 pathfinder sahibiyim bagaj üstü spoileri servisten temin edebilirsiniz navigasyon hakkında ise henüz bir şey belli değil ama tahminimce yeni modele saklıyorlar aracın diğer fotoğraflarınıda bekliyoruz iyi forumlar :smiley:
 

Ynt: 2006 Pathfinder

kullanılmayan navigasyona bir dünya para alıyorlar... işte bu müşteri tarafında ciddi rahatsızlık yaratıyor...
 



Ynt: 2006 Pathfinder

yeni kasa ile ilgili sızan fotoğraf yada bilgi varmı ?
 

Ynt: 2006 Pathfinder

hayır şu an elimde bir bilgi yok ancak her zaman yaptıklarını yaparlarsa 2012 de yollarda olacağını umuyorum :smiley:
 

Ynt: 2006 Pathfinder

2011 yılında bence tanıtımı yapılır, ama bu süreç öncesi sızmalar oluyordu, bekleyelim ve görelim bakalım...
yalnız bu Pathfinder cıların sesi hiç çıkmıyor forumda :smiley: biraz atraksiyon fotoğrafı görmek istiyoruz... görelim şu muhteşem aletin performansını...
 

Ynt: 2006 Pathfinder

elime yeni bir bilgi ulaştı yeni demiyeyimde makyajlı kasa pathfinder ve navara fotoğrafları buldum ve gerçek olduğundan %100 eminim en kısa zamanda yüklemeye başlıyacağım.
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,460
Mesajlar
1,518,192
Kayıtlı Üye Sayımız
172,114
Kaydolan Son Üyemiz
Ahmetalp0666

SON KONULAR



Geri
Üst