emre südaş
Ana Kamp
Merhaba arkadaşlar, 2. el aldığım 2007 model yeni kasa L200 ümü yaklaşık 1000 km dir kullanıyorum ve bir sorun yaşamamıştım taki dünkü offroad macerama kadar
. Offroad konusunda tecrübem yok denecek kadar az. Aracaın yeteneklerini tam olarak bilmiyorum. Dün bir kum tepesinde daha fazla ilerleyemeyip manevra yapmaya kalkınca arac saplandı. 4h konumundan aracı 4L ye aldım. İleri geri menaveralarla aracı zorda olsa saplandığı yerden çıkardım ama sanırım debriyajı biraz fazla hırpalamışım. Oldukça ağır bir balata kokusu geldi ve daha önce yaşamadığım bir sıkıntıyla karşılaştım. Araç 2h konumunda iken asfaltta 1 vites veya geri viteste aracı tam hareket ettirdiğim sırada bir titreşim oluyor. Sanki tam kavrama noktasında araç kasılıyor. Bilmiyorum psikolojikmi ama sanki araç eskisi gibi yağ gibi hızlanamıyor. Aracı aldığım zaman ankara azizoğlu otomotivde aracın 10000 km önce baskı balata setinin değiştiğini tespit etmiştik. Yani yeni sayılır. Servise Yeni debriyaj setiiçin fiyat sorduğumda ise inanılmaz bir fiyat çıkardılar. İŞçilik hariç yaklaşık 750-800 tl. İnternette biraz araştırdığımda diğer araçların debriyaj setleri 100-400 tl iken bu servisin verdiği rakam çok geldi. Eğer sorun debriyajda ise bu kadar kolay yıpranması da aklımda soru işareti bıraktı. Tecrübeli arkadaşlardan öğrenmek istediğim bu seti daha uygun rakama temin edebilirmiyim ve bu aracın debriyaj seti için şanzıman indirme işlemi zor bir işlemmidir. Aracımı çok seviyorum ve offroad merakım gitgide büyüyor. Yolun çok başındayım yardımcı olursanız çok sevinirim...