2007 Türkiye HKS Reklam Off-Road Yarışları (24-25 Mart 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ophtha Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,270

ophtha

Kamp II
2007 TÜRKİYE HKS REKLAM OFFROAD YARIŞLARI Kosder organizasyonu ile Kocaeli derbent bölgesinde 24-25 mart günlerinde düzenlenecek. TRT 1 den 1200 de naklen yayınlanacak. Biz kodosk olarak izleyecegiz. Gezenbilir ailesinden gelenler olursa görüşürüz. SELAMLAR.

Etiketler

selamlar resımler ıcın cok tesekkurler , resımlerdeki mavı beyaz lada nın co pilotuyum , kodosk a tesekkurler yarıs pek bı off-road tadında degıldı ama bu bızım ıcın daha ıyı oldu ılk defa yarıs bıtırdık ,,

kml aslında bizde eski bir cj alarak toplayıp yarışa katılmayı planlıyoruz . Sizin önerileriniz olursa degerlendirmek isteriz. Bir de 2007 bitmeden 4. veya 5. yarışlara katılabilirmiyiz. Amaç daha fazla tecrübe edinmek.

tabıkı de paylasırım ama bastan soylıyım bende bu sene basladım off-road tecrubem sıfır bıanda kendımı off-road un ıcınde buldum

foruma alısamadım sohbet bolumu off-road ıcınde bulamadım , kendımı tanıtacak yada arkadasları tanıyacak bı bolumde bulamadım

cjlerın kategorısı gercekten cok eglencelı ve cekısmelı tabıkı de katılabılırsınız son yarısa bıle gırebılrısın.

KML, bu arada www.nivatr.com sitesini sana hatırlatayım. Mutlaka üye degilsen ol derim.

sagol o sıteyı senden duydum sımdı

buarada h.sonu goodyear wrangler cup var silede arkadaslar beklerım bende yarısmacı olarak orada yerımı alacam kısmetse

sagolasın bir plan yapabilirsek geliriz elbet Aslıda ist dan da gezenbilir.com üyelerini haftasonu gezisi için bekleriz bu mekana ...

Selam ;

Mert bende gidicem izlemeye Şile' de görüşürüz artık;