KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 2008 Goodyear Wrangler Cup 3.Yarış (12 Ekim 2008)
Forumumuz üyelerinden Tarık Gökbay (bull) arkadaşımı başarılı mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Onu kürsüde 2. olarak görmek büyük bir sevinç. Yaşasın CJ
Kamil Demirci arkadaşımız ise şansızlık sonucu yarışı bırakmak zorunda kaldı. Lada'sı ile yarışa heyacan katacağından emindik. Geçmiş olsun.
Tuğsan resimler ve emeklerin için teşekkürler.
Bu arada o gün küçük çaplıda olsa aramızda gezi yaptık. Forumda resimlerini paylaşacağız
Ne demek lafımı olur,herzaman elimden geleni yapıcam.Bilmeyen arkadaşlar için söyliyim,resimdeki buggy yaklaşık 300 beygir subaru impreza motorlu,jj ise malum, aralarındaki fark yanlış bilmiyorsam 20 sn falandı, birisi 20 senelik jip diğeri ise daha 1. senesini doldurmamış muhteşem bir buggy,gerisini siz düşünün.Tarık arkadaşımı bu nefes kesen mücadelesi için şahsım adına birkez daha tebrik ederim.
arkadaşlar tebrikler için teşekkür ederim,bence inanmak başarının yarısıdır bundan böyle cj lerinizin kıymetini biraz daha bileceksiniz ,sizleri heycanlandırdıysam ne mutlu bana ;D
Tarık beyi bir cj fanatiği olarak bende kutluyorum. Efsaneler geri dönüyor. Kurt kocamayla çakallara maskara olmuyor artık. sevmeyenLeR bir daha düşünsün. ;D ;D ;D
Tarık bey gösterdiğin çaba ve buna dayalı elde ettiğin başarıdan dolayı tebrik ediyorum..Bu vesile ilede Kamil kardeşimin yaşadığı talihsizlikten dolayıda üzüldüğümü söylerken yinede o yarışlara azimle katılmaya devam ederek gösterdiği cesaret ve gayretini takdir ediyorum..
Arkadaşlar Off-road camiyasına yeni bir üye katılmıştır.Tarık arkadaşımızın Mert adında bir oğlu oldu.Allah ömürboyu sağlıklı ,mutlu,huzurlu bir yaşam nasipeylesin.Babası gibi olur inşallah.Bu arada Goodyear cupın resimleri İsoff sayfasına yüklenmiştir bilgilerinize.
frkbdr' Alıntı:
Tarık bey gösterdiğin çaba ve buna dayalı elde ettiğin başarıdan dolayı tebrik ediyorum..Bu vesile ilede Kamil kardeşimin yaşadığı talihsizlikten dolayıda üzüldüğümü söylerken yinede o yarışlara azimle katılmaya devam ederek gösterdiği cesaret ve gayretini takdir ediyorum..
tesekkurler Faruk abi , allahtan sampıyonayı lada ıle kovalamıyoruz yoksa yakarım bu arabayı
emeklı oldu artık senede bı sefer cıkarsa mahallı bı yarısa gotururum belkıde bıraz konforlu hale getırır bahceye bırakırım lazım olur
Tarık,öncelikle küçük Mert hayırlı olsun Allah analı-babalı büyütsün.Bahtı açık olsun.
''Bileğinin hakkıyla kazandı'' derler ya, tamda senin kazandığın başarıya yakışır bir deyim.Tebrik ederim.Yarışlardaki başarılarının devamını dilerim.