2008 Hilux Modifiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omergin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 349
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 84,403
Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi

Katalog çekimi gibi olmuş - hakkaten çok güzel duruyor... bol bol tadını çıkarın....

Etiketler

abi tam rakamı bilmiyorum ama 50 kg civarı olması lazım.. alt ust aluminyum ceta ve aluminyum profiller.. icinde 4 cm sunger yatak var.. tavan ve taban 1cm lik sunger ile deri kaplı..

fastjunkie' Alıntı:
Abi sıcak yapmaz mı o ?

onur pek sıcak havalarda kamp atmadık zaten, cadırın ayak tarafında havalandırması var.. ayrıca giris kapısını komple kaldırıp fileyi kullanabilirsin.. fakat yazın sahilde kamp atarsan terletebilir, bu arada alt ve ustte 1 er cm lik xps yalıtım malzemeside var.. ayrıca kısın aractaki webastoyu baglayabiliyorsun.. tam kıs sartları icin yani

Anladım

cok guzel olmus tebrik ederim , daha once sormustum fakat yanit alamadim , acaba yakitta ve aracin cekisinde ne gibi farklar oldu , tesekkurler

birkez daha maşallah geçen gün trafikte gördüm yolu değiştirmeden yakalayım dedim ama nafile
35'lerle ilk defa gördüm abi maşallah tam bir hayvan olmuş, herşeyiyle dört dörtlük...

omer bey , one 4.88 ayna-maruti koymussunuz sanirim onde diff lock yok , 4.88 e uygun arb kilit var mi ? sizde sanirim arkada var . aracim tuningbox ile yaklasik 400 tork ve 170 beygire yaklasiyor ( 2011 2.5 d4d hilux ) sizce 33 inch lastikte ayna-maruti oranlarini deistirmem gerekir mi ? yakitta ve cekiste olumsuzluklar yasar miyim ? hem arkaya hem one kilit dusunuyorum , onceligi sizce nereye veriyim ? simdiden tesekkurler

Güle güle kullanın...Aracınız çok güzel olmuş...Acaba pikaplara portal aks uygulanabilir mi.....Selamalar...

Bahsettiginiz konfigrasyon 33 leri rahat cevirir. Hem 4.56 ya hem 4.88 e uygun ayna-marutiler var.