ömer bey aracınız gerçekten güzel boll çamurlar size hilux hakkında sorum olacak bende 2008 yeni hilux almaya karar vedim yeni kasa bu aracın motoru kac beygir bazılarında turbo var 2008 de varmıdır aldıgım zaman aracı bende sizinki gibi yapmak istiyorum boll camurlar
http://www.kackarmakina.com/fotograflar.html bu linkte benim aracımın fotografları var.. bu aracın tamponlarını siz yapmadınız, ne hakla kendi ürünlerinizmiş gibi sitenize yüklüyorsunuz?
Normalde arazide şartlarında kullanılan Pick Up tarzı araçlar hiç hoşuma gitmiyor.
Ancak bu araç gerçekten çok güzel.
Kazasız belasız binmeniz dileğiyle...
Selamlar,
Hasan Bey sanırım sizin tam istediğiniz gibi tampon içi vinç uygulaması bu konunun 1. sayfasında yer alıyor.Örnek teşkil edebilir sizin için.Şahsen bende o aracın önündeki boru tampondan bi tampon yaptım aracıma.
hss' Alıntı:
Selam Burak Bey....küçük bir yanlışlığı düzelteyim. Türkiye de 2 değil, 3 tane Modifiyeli Hilux var ben forumda yazmadığım sadece takip ettiğim için resimleri eklemedim. benim Hilux dan haberiniz yoktu saygılar...
Selam Burak Bey....küçük bir yanlışlığı düzelteyim. Türkiye de 2 değil, 3 tane Modifiyeli Hilux var ben forumda yazmadığım sadece takip ettiğim için resimleri eklemedim. benim Hilux dan haberiniz yoktu saygılar...
Merhaba aracınız çok güzel olmuş güle güle kullanın.
şuandan bende hılux modifiye yapıyorum.
Size bir bilgi danışmak istiyorum .
tavandaki sepet ne marka veya nasıl yaptırdınız ve ayak olarak ne kullandınız bilgiverirseniz çok sevinirim??
aynı zamanda ön tarafa vinci kime nasıl taktırdınız ve daha fazla fotoğraf ve bilgi varsa elinizde paylaşırsanız çok sevinirim
Değerli dostlar,
Bende bir adventure aldım 0 km. Hazırlanan arabalardan feyz almak isterim. Yani araçlarınızda şurası şöyle olsaydı daha iyi olurdu diyeceğiniz konular varsa önerileriniz benim için çok önemlidir. Geçenlerde REKA otomotivde bir hilux gördüm ( araç sahibi başka bir servisde yükseltmiş aracını ), yükselme kitenin muhtelif parçaları uydurma yapılmış ve aracın ön ve arka aksları arasında 1.5 cm yükseklik farkı olduğu tespit edildi. Söktüler taktılar uğraştılar tam bir gün, oldumu oldu.. Yani deneyim önemli
saygılar
Kanca