2008 ranger yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HAKKIM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,974

HAKKIM

Kamp I
Yer
ANKARA
jimny aracımı sattıktan sonra fazla dayanamayıp ve uzun aramalar sonunda
bütçeme uygun olan arabayı bügün aldım
2008 model otomatik ranger kavuştuk aslında niyettim l200 almaktı ama nasip olmadı.
ilk etap da yükseltip mt lastik
daha önce yükseltme yapan arkadaşlardan tavsiye istiyorum ve
en uygun lastik ebatı nedir
ama jimny birtaneydi ondan kalan bi resimde ekleyeyim

P1110858_r.JPG

Etiketler

Ynt: 2008 ranger yardım

hakkı kardeşim d max için her türlü yardım ederim ranger de torsiyonlu yollarda torsiyondan yükseltilmiş bir kaç ranger gördüm ama arka dingil yükseltme yapmamışlardı en kolayı işten anlayan iyi bir makascıya gidip 5-6 cm kavis verdir torsiyondanda 5-6 cm kaldır yeter zaten ranger lar standart ölçüleriyle yüksek araçlar açıları da çok iyi çamurluklarda çalışma yapmıyacaksan 265 75 16 lastik sığar herhalde

tiskeli' Alıntı:
hakkı kardeşim d max için her türlü yardım ederim ranger de torsiyonlu yollarda torsiyondan yükseltilmiş bir kaç ranger gördüm ama arka dingil yükseltme yapmamışlardı en kolayı işten anlayan iyi bir makascıya gidip 5-6 cm kavis verdir torsiyondanda 5-6 cm kaldır yeter zaten ranger lar standart ölçüleriyle yüksek araçlar açıları da çok iyi çamurluklarda çalışma yapmıyacaksan 265 75 16 lastik sığar herhalde
abimerhaba
makaslara kavis hem sertlestiriyo hemde kirilma ihtimali var.
onleri torsiyonlardan kaldirdim arka makaslarin aralarina takoz gibi seyler koydum arkayida hallettim
uzerinede 265 75 16 federal mt taktim kalem gibi oldu ama birazda kupadan kaldirmak istiyorum. goruntu birazda guzellessin

iyi yapmıssın önü arkayı kaç cm kaldırdın ölçtünmü ben isuzuyu 3 cm kupadan kaldırdım metal pullar kullandım sonradan tornada başka düzenek yaptırırım düşüncem vardı vaktim olmadı gerçi arada konturol ediyorum herhangi bir gevşeme kayma olmadı herhangi bir değişiklik yapmadan limiti 3 cm kadar fazlası biraz işlem gerektiriyor

100_9766.JPG

önler 4 cm yakın
arka 3 cm kalktı
kupa yükseltmede ki sıkıntım benim araba otomatik
vitesin mekanizması kasada kalıyo düzler gibi değil

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR