2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 303
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 72,951

Etiketler

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı

buda limited slipli, traction kontrollü ve arbli araç karşılaştırması

http://www.youtube.com/watch?v=C2wkW05Pc6c

buda 2.bölüm

http://www.youtube.com/watch?v=YNFacsKnswM

bugun demir tampon ve vinç ile tüvtürk e gittik, sorunsuz gectim sormadılar bile bunlar projelendirildi mi diye..

egzos emisyonunu yaptırmayı unutmayın gitmeden, benim gibi geri donersiniz..

omergin' Alıntı:
bugun demir tampon ve vinç ile tüvtürk e gittik, sorunsuz gectim sormadılar bile bunlar projelendirildi mi diye..

egzos emisyonunu yaptırmayı unutmayın gitmeden, benim gibi geri donersiniz..

Hayırlı olsun, Ben de Bullbar'ı unutup gitmiştim, baya bi tırstım ama hiç bişi demediler bakmadılar bile.

tebrikler.

Bütün sorunlular bizim şehirde sanırım herşeye problem çıkarıyorlar.Bende vinci söküp tekrar gittim.ömerengine iletmiştim MTV indirimi.
kamyonetlere uygulanmıyor diyorlar.ozaman benim aracımdan 4*4 vergisi alıyorsunuz kamyonet alın diyorum yok hayır alamayız sizinki 4*4 diyorlar.Kendi söyledikleriniz ile çelişiyorsunuz diyorum anlatamıyorum.
bugun netten MTV tebliğini indirdim onu göstereceğim

Arkadaşlar ben üst taraftaki video-resim v.s. göremiyorum sebebi ne olabilir ???

YENİ ALT KORUMAM VE YAN BASAMAKLARIM

SNC00107.jpg

SNC00108.jpg

SNC00109.jpg

SNC00110.jpg

SNC00115.jpg

toyota hilux a made in ORHAN USTA yeni yan basamaklar ve alt koruma

SNC00107.jpg

SNC00108.jpg

SNC00109.jpg

SNC00110.jpg

SNC00111.jpg

merhaba burak kardeş alt korumalar güzel olmuş ustanın eline sağlık nerde kaça yaptırdın biraz bilgi verirmisin

Burak merhaba,
çok güzel olmuş en kısa zamanda demenek lazım ;D ;D

TEŞEKKÜR EDERİM

maliyet yan basamak ve alt koruma 1000 tl oldu. levent oto sanayide orhan ustaya yaptırdım.

burak kardaş cevap için teşekkürler araban canavar gibi oluyor darısı bizim başımıza

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,377
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR