KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Selam arkadaşlar, hepinizin güzel dilekleri için teşekkürler gezi anılarımıza 2010 yılı batı Karadeniz gezimize 04/07/2010 tarihinde başlamamız nedeniyle ara vermiştim. 30 gün kadar süren bu kısa tatilimizden sonra inşallah kaldığımız yerden devam ederiz. ) Saygılar...
Selam arkadaşlar, hepinizin güzel dilekleri için teşekkürler gezi anılarımıza 2010 yılı batı Karadeniz gezimize 04/07/2010 tarihinde başlamamız nedeniyle ara vermiştim. 30 gün kadar süren bu kısa tatilimizden sonra inşallah kaldığımız yerden devam ederiz. ) Saygılar...
Döndüğünüzde evcan kampta buluşuruz ummuştum,Serdar beyden izin sürenizin doluşundan gelemiyeceğinizi öğrendim önümüzdeki gezi veya kamplardan birinde tanışmak ümidiyle diyorum.Gezimiz sizdede olduğu gibi yağmursuz geçtiğinden bize doyurucu geldi fotoğraf makinemiz yanımızda olmadığından istanbul'a döndüğümüzde bir başlıkla paylaşmayı düşünüyorum.Güzel bol gezili günler dileğiyle..
Sevgili dostlar 2009 gezi anılarımıza biraz tatil rehaveti birazda işlerin yoğunlu nedeniyle epey bir ara verdik...sanırım bu kadar aradan sonra birkaç güzel anıları tazeletecek fotoğraf daha ekleyelim... Mutlu ve güzel geziler dileğiyle.
Arkadaşlar beğenileriniz ve iltifatlarınız için teşekkürler, elimden geldiğince gezilerimi paylaşmak istiyorum ama siteye resmi eklemek bayağı bir uğraştırıcı ve zaman alıcı olduğundan daha 2009 gezimizi bitirip 2010 gezimize sıra gelmedi) Biraz da resimler konuşsun değilmi?