2010 defender 90 hakkında düşünceleriniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan XXSİLVERADOXX Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,408

Etiketler
Ynt: 2010 defender 90 hakkında düşünceleriniz?

Heytem abi düşünülecek bir yanı yok ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14631.msg544839#msg544839

http://www.youtube.com/watch?v=0jhuKLrjJLg

yavuz ,kardeşime c.tesi günü aldık aleti
onun için soruyorum,artısı,eksisi neler olabilir

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
yavuz ,kardeşime c.tesi günü aldık aleti
onun için soruyorum,artısı,eksisi neler olabilir

Heytem abi artısı da eksiside defender olması ;D

Herkesin alıp kullanmaya cesaret edemeyeceği bir alet, dünyanın parasına alınan, hiç bir halta benzemeyen bişey (kimilerine göre) ;D ;D, lüks diye bişey yok, safkan iş makinası, hemde sıfır km. Artık böyle makinalar üreten üretici neredeyse kalmadı maalesef.

Benim bildiklerim tetlerden dergilerden okuduklarım, Eski defenderlerden (2007 öncesi) farkları, birdefa alüminyum değil artık herşeyi ya saç yada galvanizli saç, motor puma nın geliştirilmiş hali, aşırı eğimlerde yağlama yapmaya devam edebiliyor, çok ekonomik , arıza ihtimali çok düşük, yüksek torklu, düşük güçlü. Kutuplardan çöllere kadar 1 yıl test edilmiş piyasaya sürülmeden.

iç dizayn tamamen yeni daha konforlu ve kullanışlı, ön flaplar iptal, yerine klima ve daha iyi ısıtan kaloriferi var.

Şanzıman tamamen özel dizayn 6 ileri, 1 ci vitesi ekstra low, 6. vites ektra hi, diğerleri aralara dengeli yerleştirilmiş, testlerde öve öve bitrememişler. arazi aynı arazi, geri kalanlarda pek büyük farklar yok.

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
mesela hardtop problemimiz var

Heytem abi bence hardtop hiç aramayın, 1 det D90 tavanı, (bundan sonrakiler 110 ile aynı) bir adet arka kapı, 2 adet arka çerçeve alın bunlar hep vidalı zaten , aralarında contaları var onları koyup vidalıyorsunuz.

Tavan hariç diğerleri piyasada mevcut, en pahalısı arka kapıdır, 400-500 TL arasıdır fiyatı (2. ci el yarı fiyat, bulamazsan haberim olsun), tavanı hüma oto getirtir, orjinali sizin kasa için saç, fiyatı daha uygun, eski modelin tavanını yapan kaportacılar var, bazıları orjinalinden bile iyi yapıyor ama alüminyum olduğu için fiyatı yüksektir.

5-6 vidayı ve arka kapıyı söküp softtop dönüştürebilirsiniz istediğiniz zaman.

Selamlar

Heytem bey yeni aracınız hayırlı olsun.Ne yalan söyleyeyim sahip olmak istediğim 0 km iki araçtan birisi def 90 diğeri ise Unimog.. Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin :smiley:

heytem bey öncelikle hayırlı olsun
bir adet geçen ay içinde 110 kasa borusan avcılarda gördüm,teslim ediliyordu,50 000 euro ya yakın ederi vardı,dışı aynı gibi ama iç tabiki değişik,tablolar ve konsol disco 3 ten esintili,güzel olmuş
arka koltuklar bana biraz dar veya belkide eğimi ayarsızdı,uzun yol için rahatsız edecek gibi geldi,ama motor sesi falan rahatlamış,eski iş makinalığından sıyrılmaya başlamış,çok kısa sürede bunları görebildim
selamlar

İyi günlerde kullanın, Allah tabanını düz bastırsın, fotoğraflarını da bekliyoruz :D

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
yavuz cok teşekkür ederim bilgiler için, snorkeli safasri alalım yoksa metal olndanmı?

Britpart ın safariye benzeyen modeli çok güzel ve hesaplı , tavsiye ederim Heytem abi, çok şık duruyor.

Heytem abi birkaç foto koysana meraktan ölücem ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR