Kayberen Kayberen Mesajlar 292 Tepkime Puanı 1 Yaş 31 Yer Moğolistan - Ulan Batur 4 Mar 2010 #1 Arkadaşlar tamamen kendi uploadımdır, lütfen emeğe saygı...! Hotfile DosyaUpload.net şifre: www.gezenbilir.com
Arkadaşlar tamamen kendi uploadımdır, lütfen emeğe saygı...! Hotfile DosyaUpload.net şifre: www.gezenbilir.com
concrete Erisir menzil-i maksuda, aheste giden Mesajlar 1,653 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 4 Mar 2010 #2 Ynt: 2010 Eurovision Manga - We Could Be The Same Müzik güzel. İngilizce olması da kötü değil. Ama çok fazla söz var. Sanki Türkçe sözlü bir parça İngilizceye çevrilmiş gibi.
Ynt: 2010 Eurovision Manga - We Could Be The Same Müzik güzel. İngilizce olması da kötü değil. Ama çok fazla söz var. Sanki Türkçe sözlü bir parça İngilizceye çevrilmiş gibi.
Kayberen Kayberen Mesajlar 292 Tepkime Puanı 1 Yaş 31 Yer Moğolistan - Ulan Batur 4 Mar 2010 #3 Ynt: 2010 Eurovision Manga - We Could Be The Same evet haklısınız bakalım neler olacak yorumunuz için teşekkürler...
Ynt: 2010 Eurovision Manga - We Could Be The Same evet haklısınız bakalım neler olacak yorumunuz için teşekkürler...
SEVAL www.sevalduban.com Mesajlar 3,866 Tepkime Puanı 39 Web www.sevalduban.com 4 Mar 2010 #4 Ynt: 2010 Eurovision Manga - We Could Be The Same Klasik Manga tarzı. Ben sevdim Türkçe olsaymış daha hoş olurmuş.
Ynt: 2010 Eurovision Manga - We Could Be The Same Klasik Manga tarzı. Ben sevdim Türkçe olsaymış daha hoş olurmuş.