2010 Eylül Ayı için Kamp Önerileriniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan UnS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,448

UnS

Ana Kamp
Eylül ayında bir haftalık kamp yapmak için yer arıyorum ama kafam çok karışık ilk kez kamp yapcam çünkü..
Pişman olmak istemiyorum yardımlarınızı beklıyorum lütfen..

3 arkadaş gitcez üniversite öğrencisiyz.. Çok sessiz bi yer oolması gerekmez ama fiyatlar uygun olursa işimize gelir..

Teşekkürler şimdiden...

Etiketler
Ynt: 2010 Eylül Ayı için Kamp Önerileriniz?

Datça Çubucak kampı harika bir yer.Eylül'de hava nasıl olur bilmiyorum ama nefis bir yer.çadır başına 22 tl alıyorlar.Elektrik dahil bu fiyata.

teşekkürler

lütfen yardımcı olun daha fazla öneri beklıyorum :smiley:

teşekkürler ama deniz tarafı tercihimdir :smiley: yüzmek istiyorum hemde eylülde gitcem bolu pek uymaz sanırım

Hocam ben Karabük-Yenice ormanlarını şiddetle öneririm, fakat gitmeden orman işlerini arayın, ormanda yaylada istediğiniz gibi takılın, para da az harcamış olursunuz. Biz gittik, eylülde yine gideceğiz, özel arabamız yok en iyisi bi transit taksiyle anlaşıp Sorgun Yaylasına gidip oradan takılmak. Deniz kenarı düşünüyosanız ise kesinlikle Erdek'e gidin, kuzeyde Ormanlı tarafından başlarsınız dolmuşa binip, oradan otostop neyin Kirazlı Manastırına inersiniz, isterseniz oralarda kamping yerleri de var günlüğü 5 10 liraya fakat hiç bi fikrim yok hizmetleri nasıl

UnS' Alıntı:
Eylül ayında bir haftalık kamp yapmak için yer arıyorum ama kafam çok karışık ilk kez kamp yapcam çünkü..
Pişman olmak istemiyorum yardımlarınızı beklıyorum lütfen..

3 arkadaş gitcez üniversite öğrencisiyz.. Çok sessiz bi yer oolması gerekmez ama fiyatlar uygun olursa işimize gelir..

Teşekkürler şimdiden...

Hangi kentte ikamet ediyorsunuz acaba.?
Mesajınızda bunu ve hangi bölgeye gitmek istediğinizi yazsaydınız çok daha fazla arkadaşımızdan öneri gelirdi.

İzmir için Gümüldür Teos önerebilirim.
Okullar açıldıkdan sonra tüm kamp yerleri tehnalaşır.

eylül 13 gibi gitcez :smiley: denize girebilcegmz sıcak bi yer olsn yeter :smiley:

Selamlar...
Kerpe den Sarısuya doğru giderken deniz kenarında muhteşem doğal güzellikleri olan ormanla içiçe iki adet kamp yeri var, sakin bir koy içerisinde.. Bayramın 2. gününü 3. gününe bağlayan gece çadırımı kurup kalmıştım, eşşekarılarından başka hiçbir sıkıntısı yok. günlük 20 tl aldılar benden ama 1 hafta kalacağınızı söylerseniz fiyatta indirim yapacaklarını düşünüyorum. Birkaç resim yüklüyorum sizin için fikir vermesi açısından...[attachment=1][attachment=1]

11092010478.jpg

Cennet Cennet.
Fiyat biraz tuzlu olsa da
Çadır da iki kişi iseniz 10 lira için pazarlığa değmez.
Sezon kaç ay sürüyor ki
Biraz da işeltmeciler kazansın.
Kefenin Cebi yok arkadaşlar.

Sezon kısa ne yazık ki, malum karadeniz kıyısı. Cuma ve Cumartesi günleri de şansımıza deniz birhayli coşkuluydu ve su çok soğuktu, zıpkınla balık avlamak isteğim tamamen haddinden fazla serin olan suyun etkisiyle yokoldu :smiley:

ekim sonuna kadar gidildiği takdirde tertibatlı bir çadır ve polar giysilerle rahatça kalınabileceğini düşünüyorum ama denize girme fikri zor gibi görünüyor.. denizin bu hafta sonu aldığı halleri içeren birkaç resim yükleyeceğim, ne demek istediğim net şekilde ortaya çıkacaktır :smiley: [attachment=1][attachment=1]

10092010463.jpg

Evet, bizde Güzelcehisar da gezenbilir ile yaptığımız etkinlikte, bayramın 1. günü rahatlıkla girilebilen deniz, 2. günü poyraz ında etkisi ile inanılmaz soğudu.
Sanırım bir yağmur yağmadan suyun ısınması zor.

Dağda ki dere büvetlerini tercih ederim.
Ahh Kaz Dağları ahh.
:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR