2010 WRANGLER RUCİBON ÖN ROTİL

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SHARK81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,503

SHARK81

Ana Kamp
23000 KM de ön rotillerin değişmesi normalmidir? bi arazi aracı için üstelik öyle hard offroadta yapmıyorum şehir içinde bazende kumsalda kullanıyorum ewt yeri gelince sert kullanıyorum ama bu kadar çabuk zmanda ön takımın sos vermesi hoşuma gitmedi üstelikte hard offroad yapmıyorum ilerde bu arabayı yaptığım ve daha sert yerlere gireceğimi hesap edersem biraz gözüm korktu bu konuda fikirlerinizi bekliyorumm saygılar

Etiketler
Ynt: 2010 WRANGLER RUCİBON ÖN ROTİL

Merhaba lastik çapını değiştirmediyseniz biraz erken gibi ama arazide sert sürüşler rotil düşmanı rotil körükleri hasar görmüşse tuzlu suda
çok hasar veriyor yolları tuzluyorlar kumsal gezintileri vs aracını seven tuzlu suya sokmasın girdiği bütün noktaları bozar

İlk aldığım zman suyu sokmuştum onun dışında hep uzak durdum ve girmedim 23000 km için bana biraz tuhaf geldi,ayrıca bide direksyon ponpası değişiyo bunuda anlamış değilim
neden diye soruyorum budamı sert kullanmaktanmı oluyo diye sorduğumda oluyo diyolar neden olduğunu söylemiyolar.

Bu arada ilgilendiğiniz ve cvp yazdığınız için çok tesekkür ederim

Biraz moralim bozuldu açıkçası özellikle direksoyon ponpası değişmeside bana acaib geliyo hele böyle bi araçta bunu sorduğumda serviste olur bunlar diye geçiştirmeleride hoşuma gitmedi garantiden değişmesi gerekirken
onun yerine jk ponpa koymuşlar bu daha uzun ömürlü oluyo diye tamam sert kullanıyorum ama direksyon ponpasınında değişmesi biraz tuhafıma gitti :mad:

SHARK81' Alıntı:
Biraz moralim bozuldu açıkçası özellikle direksoyon ponpası değişmeside bana acaib geliyo hele böyle bi araçta bunu sorduğumda serviste olur bunlar diye geçiştirmeleride hoşuma gitmedi garantiden değişmesi gerekirken
onun yerine jk ponpa koymuşlar bu daha uzun ömürlü oluyo diye tamam sert kullanıyorum ama direksyon ponpasınında değişmesi biraz tuhafıma gitti :mad:

Geçmiş olsun çıkan parçaları alsaydınız bazen lüzumsuz yere değiştirebiliyorlar birde direksiyonu tam turda fazla bekletmeyin pompanın en büyük düşmanı sona dayandığında oluşan basınç iyi günler dilerim

geçmiş olsun,
erken bile olsa rotil bir derece.pompayı anlayamadım,kötü şans belkide,garantiye sokuldu ise neyse,yoksa
bu tip araçlarda garanti lafta mı kalıyor acaba,bu araçlar zaten zor şartlarda kullanılmak için yapılmışlar

Öncelikle garantiyede geçtimde sorduğum soruyada cvp alamıyorum hadi rotil kullanımdan gitti diyelim direksyon ponpasını soruyorum öyle oluyo diyolar odamı kullanım hatası diye soruyorum öyle oluyo diye bi cvp geliyo 2 cisi bu arabalarda hep rotil değişirmiş 20000 de hani anlarım gelir 60000 veya 70000 değişir ama 20000 km bi araç için çok erken bu araba amerikada standart haliyle bile bi çok sert ve zorlu yollardan gidebiliyo ön takımının sağlam olması gerekir diye düşünüyorum bu kadar çabuk gitmesi benide şaşırttı ben sert kullanıyorum kabul ediyorum zaten ama benim kullandığım büyük bir bölümü şehiriçinde ve kumsalda ama ben bunca video seyrettim standart haliyle bile neler yapıldığını biliyorum o yüzden şaşıryorum artık servislermi bizi kazıklıyo günahları boyunlarına ne diyimm bide bide bu aletlerin parçalarının yaygın olması gerekir diye düşünüyorumm malesef servisten kurtulamıyoruz:((((

servislerde hep böyle sorular ve güvensizlik oluyor,olaylar geçiştiriliyor,
amerikadaki forum sitelerinde araştırmalı veya sormalı,bakalım ne çıkacak,kronik bir olay mı mesela,o seri üretime mahsus
youtube daki videolarda her model için her tür sert kullanımlar var,ama sonra başına ne geliyor aracın ,sorun çıkıyor mu anlayamıyoruz,

Araştırıcam ama rubicon için anlaşılan tr de malesef servislere bağımlı olduğumuz anlaşılıyo bunlardan kurtuluşumuz yok arabamı çok seviyorum ama buna bişeyler yapmak istiyordum ama bu şartlar altında bu olmayacak gibi gözüküyor olsa demekki çok kazık fiyatlarla karşılaşıcaz ve bunu servislerden baska hiç kimse çözemiyo çok araştırdım modifiyeyi bırakın servis için bile parça bulamadımm o yüzden buna bişey yapmama kararı verdim standart bi şekilde binmeye devam edicem malesef tr de bu durum böyle ABD böyle bi sorun yok bakkalda bile parça ve usta bulunuyo burda böyle bişey yok , o yüzdende 2 arazi aracı olarak defender veya suzuki alıp yarı fiyatınıa fantastik bi arazi aracı yapmaya karar vermiş bulunnuyorum hiç olmassa bişey kırıldığı zman bu kadar düşünmem acımadanda heryere girerim hiç olmassa kafamda rahat olur :smiley: ne zman bu aletler yaygınlaşır servislerden kurtuluruz o zman bunuda yaparım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR