2011 makyajlı kasa

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alp140 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,558

alp140

Ana Kamp
Merhaba arkadaşlar, öğrendiğime göre 2011 model foresterlar makyajlı kasa ve iç donanımıyla Şubat ta Türkiye de olacakmış,
Manuel klima yerine dijital klima, daha az benzin tüketen motor, ızgara, sinyal ve ön kaputta makyajlar başlıca değişiklikler, navigasyon sistemi de değişiyormuş,
Selam ile,

Etiketler

Ynt: 2011 makyajlı kasa

http://i22.photobucket.com/albums/b345/subie4life/Craigslist008.jpg
http://i22.photobucket.com/albums/b345/subie4life/Craigslist007.jpg
http://i22.photobucket.com/albums/b345/subie4life/Craigslist010.jpg
http://i22.photobucket.com/albums/b345/subie4life/Craigslist015.jpg
http://www.subaru.com/content/static/vehicles/forester/features.html

caddeyi aradım onlarda teyit ettiler Şubat gibi gelecekmiş

Bu fotoğraflar benim verdiğim linkteki 2.5 premium modeliyle aynı, tek fark klima sistemi. Daha modern olmuş bu klima.

Bugun subaru nun resmi turkiye sitesi de yeni forester ları koymus. Sadece, dış görünüsteki makyajları koymuş. ama fiyat 9000 tl artmış.
Sanırım 2 gune kadar icerideki degişimleri de koyarlar siteye. Bu kadar fiyat artısına degecek bir seyler olmalı.

Sizin araç 2011 olmasına rağmen eski mi kaldı şimdi bu yeniler gelince?

9000 TL az para değil, gerçekten önemli donanımsal değişikliklerde olmalı, yoksa bence makyaja değmez o kadar fark.

GezenGen' Alıntı:
Sizin araç 2011 olmasına rağmen eski mi kaldı şimdi bu yeniler gelince?

9000 TL az para değil, gerçekten önemli donanımsal değişikliklerde olmalı, yoksa bence makyaja değmez o kadar fark.

Aynen öyle oldu...2 ayda arac eskidi :smiley:

merhabalar, bugun auto show ve oto haber dergilerinde yeni foresterın incelemeleri vardı. ben auto show dan okuma fırsatım oldu, motorda değişiklilğe gidilmiş 3, nesil boxer benzinli olarak belirtmişler, %10 daha az yakıyormuş, aynen yazıyorum,
toplam yüksekliği ve dingil mesafisi artırılmış, arka koltuk bacak mesafesi sınıfının en yüksek değerine ulaşmış, tüm vites aralıklarında daha yumuşak hızlanmalar vadediyorlar, yakıt tüketim 100/7,5lt ayrıca düşük ve orta devirllerde elde edilen tork arıtışı ise daha yumuşak hızlanmalar sağlıyormuş, valf sisteminin ve tahrik mekanizmasınnın düzenini değiştirerek, silindir bloğu ve silindir kapağı mekanizmasını da yeniden tasalayarak daha uzun piston strokları elde etmişler, yanma odasının boyutlarını daha kompakt hale getiren bu değişiklik elden geçirilen egzoz sistemi, soğutmalar ıfonksiyonu ve soğutma sisetimnedki alt bypass kanalı ise motrdaki diğer önemli yeniliklermiş, (pek motordan anlamam ama bu yenilikler lpg için avantaj sağlmış gibi bir anlam çıkardım)
donanım olarak zaten daha önce yazmıştım, çift bölgeli klima, iyileştirilmiş süspansiyonlar, yan aynalarda led sinyaller, yeni göstergeler, yeni navigasyon ekranı, kabinde plastik kalitesinin yükseltilmesi vs....
oto haberi almadım onu da alırsam farklı birşeyler yazıyor ise paylaşırım selamlar

alp140' Alıntı:
3, nesil boxer benzinli olarak belirtmişler, %10 daha az yakıyormuş, aynen yazıyorum,
, yakıt tüketim 100/7,5lt,

şehir içi mi alp bey bu değerler?çünkü öyleyse müthiş :eek:

subaru nun sitesine baktım simdi, guncellemişler, limited yerine premium ismin vermişler. 10000 tl lik farklar neler bulduklarım, daha önce de soyledigim gibi dısarıda yan dikizde sinyal, ön ızgara, far yıkama, 17 inch jant. İceride de bluetooth, cift bolmeli klima, sanırım birde geri donus kamerası. motorda bir degişiklik yok. bu özellikler 10000 eder mi ?? size bırakıyorum yorumu..

Motorda da değişiklik var, yukarıda yazmıştım, ancak bu fiyatların yüksek olduğu konusuna katılıyorum, zaten fiyatları diğer firmaların araçları ile rekabetçi değil, muhtemelen fiyatında indirime giderler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.