Ynt: 2011 makyajlı kasa
merhabalar, bugun auto show ve oto haber dergilerinde yeni foresterın incelemeleri vardı. ben auto show dan okuma fırsatım oldu, motorda değişiklilğe gidilmiş 3, nesil boxer benzinli olarak belirtmişler, %10 daha az yakıyormuş, aynen yazıyorum,
toplam yüksekliği ve dingil mesafisi artırılmış, arka koltuk bacak mesafesi sınıfının en yüksek değerine ulaşmış, tüm vites aralıklarında daha yumuşak hızlanmalar vadediyorlar, yakıt tüketim 100/7,5lt ayrıca düşük ve orta devirllerde elde edilen tork arıtışı ise daha yumuşak hızlanmalar sağlıyormuş, valf sisteminin ve tahrik mekanizmasınnın düzenini değiştirerek, silindir bloğu ve silindir kapağı mekanizmasını da yeniden tasalayarak daha uzun piston strokları elde etmişler, yanma odasının boyutlarını daha kompakt hale getiren bu değişiklik elden geçirilen egzoz sistemi, soğutmalar ıfonksiyonu ve soğutma sisetimnedki alt bypass kanalı ise motrdaki diğer önemli yeniliklermiş, (pek motordan anlamam ama bu yenilikler lpg için avantaj sağlmış gibi bir anlam çıkardım)
donanım olarak zaten daha önce yazmıştım, çift bölgeli klima, iyileştirilmiş süspansiyonlar, yan aynalarda led sinyaller, yeni göstergeler, yeni navigasyon ekranı, kabinde plastik kalitesinin yükseltilmesi vs....
oto haberi almadım onu da alırsam farklı birşeyler yazıyor ise paylaşırım selamlar