KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
super secim , 2012 de makyajlancak haberiniz olsun , renk olarak ta iyi etmissiniz bende siyah var cok bela renk , mat siyaha boyatabilirim her an , birsey sorucam 285 leri buna takicaksiniz herhalde kazasiz belasiz
super secim , 2012 de makyajlancak haberiniz olsun , renk olarak ta iyi etmissiniz bende siyah var cok bela renk , mat siyaha boyatabilirim her an , birsey sorucam 285 leri buna takicaksiniz herhalde kazasiz belasiz
slm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,,285 leri yeni topladıgım land roverime takacagım kışa kadar buna bişey yapmam herhalde dayanabilirsem 2012 de ewt makyaj yiyecekmiş ama ben bu tipleri daha cok begendiğim için aldım,,siyah renk 5-6 aracım oldu ve bakımları cok zor oluyordu şansdan beyaz vardı hazırda beyaz olsun dedik...saygılar
hayırlı olsun abi. Artık daha agresif bir araca sahipsin siftahı bekliyoruz ;D aracın performansı hakkında ise facebook profilimde fotograflardan inceleyebilirsin
teşekkürler ama onatça dan almadım mıçılardan aldım ,,orda 2 adet vardı birisi bal kahve diğeri gümüşdü ,,bizim tercihimizde beyaz olduğu için bu aracı aldık.....
ewt alabilirdim 2011 tam dolu navarada vardı 2010 full navarada vardı 3.0 lt lik toyota da vardı arkadaşlarımda ama ben bunu tercih ettim hem sıfır hemde arazide bu araçlardan üstün diye düşünüyorum 144 hp 343 nm tork arazide yeter bence kesilmeden şişmeden heryere cıkar zaten land roverimde bittimi kısmetse ok bu iş.. land rover,toyota,atv yeter bana ...sevgiler saygılar