2011 Yaz Mevsiminde B.Ağrı Tırmanışı Yapalım mı.?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erol81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,102
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erol81

Ana Kamp
Selamlar arkadaslar bugune kadar çeşitli dağlara çıktım fakat ağrı ya cıkmak nasip olmadı .
yaz aylarında çıkıcak arkadaslar varsa benide o plana dahil edebilirlermi
veya çıkışlardan haberi olan arkadaşlar bana link atabilirlerse sevinirim.

Etiketler
Ynt: 2011 Yaz Mevsiminde B.Ağrı Tırmanışı Yapalım mı.?

Vakit olunca diğer mesajlarınıza bir bakayım.

erol81' Alıntı:
Selamlar arkadaslar bugune kadar çeşitli dağlara çıktım fakat ağrı ya cıkmak nasip olmadı .
yaz aylarında çıkıcak arkadaslar varsa benide o plana dahil edebilirlermi
veya çıkışlardan haberi olan arkadaşlar bana link atabilirlerse sevinirim.

Merhaba Erol81

Ağrı yaz için bu yıl Gezenbilir olarak bir tırmanış programı yapmayı planlıyoruz.Dağcılık bölümünü takip ederseniz çok kısa bir sürede Ağrı tırmanışıyla ilgili bütün detayları paylaşıyor olacağız.

Selamlar,
Murat

çok acil bir durum olmazsa bu yazki planlarıma bu tırmanışı ekledim..yakınen takip ediyorum..

teşekküler COMPETUS, verdiğin bilgi için

takip :smiley:
karşılamaya çalışacağım sizleri ;D ;D

ata036' Alıntı:
takip :smiley:
karşılamaya çalışacağım sizleri ;D ;D

Bando - Kırmızı Halı - Çevirmesi yapılacak 2-3 Oğlak olacak mı.?

Tarık slm,
Oğlak işi varsa bende sana eşlik ederim :smiley: Neredeyse her ay 2-3 kere yanından geçiyorum Muhteşem Ağrı dağının. Ama biz dağcı değiliz. Normal vatandaşta tırmana biliyormu?

Sadece karşılamakla kalmaz olmazsa bizde çıkarız :smiley:

Tarık bu arada senin pederle tanışmıştık geçen sene sanırım. Bilgilsayar işi mi yapıyordun. ZAten LR ni siteden takip ediyorum.

Yeşil Kampa kadar bizlere eşlik edebilirsiniz.
4200 kampı için donanımlı (Uyku Tulumu - Çadır - Mat - Kıyafet en önemlisi kondüsyon) olmanız gerekecektir.
Katır sırtında çıkarım derseniz de hızlı bir tırmanış yüksekliğe uyum gösteremeyen (alışamayan ) bünyeler için zararlı olacaktır

teginalp' Alıntı:
Tarık slm,
Oğlak işi varsa bende sana eşlik ederim :smiley: Neredeyse her ay 2-3 kere yanından geçiyorum Muhteşem Ağrı dağının. Ama biz dağcı değiliz. Normal vatandaşta tırmana biliyormu?

Sadece karşılamakla kalmaz olmazsa bizde çıkarız :smiley:

Tarık bu arada senin pederle tanışmıştık geçen sene sanırım. Bilgilsayar işi mi yapıyordun. ZAten LR ni siteden takip ediyorum.

evet doğru bilgisayar işi yapıyorum
sen nerdesin buralara gelirsen buyur gel bi çayımızı iç

Bilgiler için tşk ederim Murat bey,
Önemseyip cevap vermeniz bile güzel. Sanırım kamp yerine araçla dahi çıkılıyor diye biliyorum. Dedimya aslında meraklıyımdır tırmanışa. Ama şimdiye kadar tırmandığım en yüksek yer doğa gezilerinde veya av gezilerinde çıkmış olduğum kayalıklar. Genelde zaten 2500-3000 m yüksekliklerde yaşıyoruz :smiley: Ama dağcılık için ayrıca eğitim alınması gerekir herhalde. Ve bizim bu yaştan sonra eğitim alacak durumumuz var mıdır orasını bilemem. Yaş oldu 33 :smiley:

Özellikle avrupanın en yüksek zirvesine çıkmak bizim gibilerin işi değildir :smiley: Gelebildiğimiz yere kadar geliriz Tarıkla artık...

Katır tırmanışı sadce 4200 kampına kadar mı? Zirve için ileri derecede dağcılık bilgisi ve donanım gereklidir herhalde ?

ata036' Alıntı:
evet doğru bilgisayar işi yapıyorum
sen nerdesin buralara gelirsen buyur gel bi çayımızı iç

Ben iş icabı ığdıra sık geliyorum. Babanızla tanışmıştık. Bizim oradaki Distribütörün bilgisayar işi için. Bikaç kez gelmiştim sizin dükkana. Babanlada arabalardan konuşmuştuk. Hatta Ağrı Özel harekatın yanında bir lr 110 vardı. Onu söylemiştim. Senin arabanın resimlerin göstermişti. 2009 yılı yada 2010 olabilir. Benim o zaman bi lada vardı. Maalesef bu sene sattım. o yüzden şuan aracım yok. Ama alacağım.

Bu hafta içi geleceğim. Müsait olursan uğrarım. İletişim bilgilerini verirsen tabiii.

Benim tel 0 533 819 62 44

Mesajımızı bırakalım ki gelişmelerden haberimiz olsun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri