2012 Duster Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan resit ugur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,854

resit ugur

Yeni Üye
Merhaba,
1 aydır Duster formunu takip ediyorum. Olumlu ve olumsuz görüşlerin tümü bana yine de Duster almam için yön verdi. Tam bu aşamada 2. el (özellikle de renault) otomobi alım-satımı yapan bir kişi tesadüfen yaptığımız bir sohbet sırasında Duster'lerin 2012 Şubat sonu gibi makyajlanmış olarak geleceğini söyledi, bu bilgiden sonra tabii kafam karıştı. Bu bir şehir efsanesimi yoksa gerçek payı olabilir mi.

Etiketler
Ynt: 2012 Duster Hakkında

Valla reşit bey, biz "alacak olanlar"dan değil de "almış olanlar"dan olduğumuz için, yeni ve makyajlıyı hiç araştırma gereği duymadık. ;D

Yalnız bu konuda bilgi veren arkadaşlarımız vardı, hatırlıyorum. Ama onlar da makyajlı hali için bir tarih vermemişlerdi.

Beni naçizane önerim şu olabilir: Zaten şubata bir şey kalmadı, biraz daha alım kararınızı erteleyin ve şubatı görün...

olguncandan' Alıntı:
Valla reşit bey, biz "alacak olanlar"dan değil de "almış olanlar"dan olduğumuz için, yeni ve makyajlıyı hiç araştırma gereği duymadık. ;D

Yalnız bu konuda bilgi veren arkadaşlarımız vardı, hatırlıyorum. Ama onlar da makyajlı hali için bir tarih vermemişlerdi.

Beni naçizane önerim şu olabilir: Zaten şubata bir şey kalmadı, biraz daha alım kararınızı erteleyin ve şubatı görün...

İşte anahtar kelime bu ''biz almış olanlar''. Biz almamış olanlar sizin yazdıklarınızı okuyarak günlerimizi geçiriyoruz ve bir an önce almayı planlıyoruz. Bilgi doğru ise, dediğiniz gibi Şubat'12 yi beklemek mantıklı yine de tek bir yerden alınmış bir bilgi doğrultusunda karar vermek istemiyorum ve araştırma yapıyorum. Gönlümden geçen bilginin doğru olmaması ve biran önce almak.

resit ugur' Alıntı:
İşte anahtar kelime bu ''biz almış olanlar''. Biz almamış olanlar sizin yazdıklarınızı okuyarak günlerimizi geçiriyoruz ve bir an önce almayı planlıyoruz. Bilgi doğru ise, dediğiniz gibi Şubat'12 yi beklemek mantıklı yine de tek bir yerden alınmış bir bilgi doğrultusunda karar vermek istemiyorum ve araştırma yapıyorum. Gönlümden geçen bilginin doğru olmaması ve biran önce almak.

Mail 'e bir mail sallayınız efenim.

resit ugur' Alıntı:
Merhaba,
1 aydır Duster formunu takip ediyorum. Olumlu ve olumsuz görüşlerin tümü bana yine de Duster almam için yön verdi. Tam bu aşamada 2. el (özellikle de renault) otomobi alım-satımı yapan bir kişi tesadüfen yaptığımız bir sohbet sırasında Duster'lerin 2012 Şubat sonu gibi makyajlanmış olarak geleceğini söyledi, bu bilgiden sonra tabii kafam karıştı. Bu bir şehir efsanesimi yoksa gerçek payı olabilir mi.
Almış olduğunuz bilgi şehir efsanesidir.Makyajlı dedikleri Renault Duster dır.Bu araçta Brezilya ve Rusyada satılmaktadır.Dacia duster olarak henüz araç makyajlanmamıştır.Forumda resimlerini yayınlamıştım.Başlıklardan takip edin.Başlık ismi Yeni REnault Duster dır.

Biraz daha beklesin. şöyle biz 60-80 bin km yapalım da öyle çıksın. o zaman makyajlısını düşünebiliriz. araçtan o kadar memnunum ki alacak olsam yine duster alırım..

esattas' Alıntı:
Almış olduğunuz bilgi şehir efsanesidir.Makyajlı dedikleri Renault Duster dır.Bu araçta Brezilya ve Rusyada satılmaktadır.Dacia duster olarak henüz araç makyajlanmamıştır.Forumda resimlerini yayınlamıştım.Başlıklardan takip edin.Başlık ismi Yeni REnault Duster dır.

Esat Bey, teşekkür ederim.

Ben de zaten sizin belirttiğiniz gibi olduğunu düşünüyorum. Tek bir yerden aldığım bilginin devamını getiremedim. Artık bayii ve fiyat araştırmaya başlayabilirim. Bununla ilgili Ankara'da beni yönlendirecek arkadaşlar var ise, tavsiyelerini bekliyorum.

resit ugur' Alıntı:
Esat Bey, teşekkür ederim.

Ben de zaten sizin belirttiğiniz gibi olduğunu düşünüyorum. Tek bir yerden aldığım bilginin devamını getiremedim. Artık bayii ve fiyat araştırmaya başlayabilirim. Bununla ilgili Ankara'da beni yönlendirecek arkadaşlar var ise, tavsiyelerini bekliyorum.
ÇOK AZ KALDI SONLANMAK ÜZERE ÇALIŞMALARIM.RENAULT DUSTERIN AYNISI TEMİN ETMEYE ÇALIŞTIĞIM AKSESUARLARLA MÜMKÜN OLACAKTIR.BİRAZ DAHA SABIR...:smiley:)
LOGOSUNDAN JANTINA AMBLEMİNE KADAR HERŞEYİ MÜKEMMEL OLACAK....

esattas' Alıntı:
ÇOK AZ KALDI SONLANMAK ÜZERE ÇALIŞMALARIM.RENAULT DUSTERIN AYNISI TEMİN ETMEYE ÇALIŞTIĞIM AKSESUARLARLA MÜMKÜN OLACAKTIR.BİRAZ DAHA SABIR...:smiley:)
LOGOSUNDAN JANTINA AMBLEMİNE KADAR HERŞEYİ MÜKEMMEL OLACAK....

Heycanla bekliyor olacam, biraz daha beklemekte sakınca yok. Bu çalışmanızda iç mekan ile ilgili de tasarımlar var mı. Zira çoğu kimse - buna ben de dahil - iç mekana biraz daha estetik katma düşüncesindeyiz ancak çokta abartıya kaçmadan neler yapılabilir araştırmak ve görmek lazım.

resit ugur' Alıntı:
Heycanla bekliyor olacam, biraz daha beklemekte sakınca yok. Bu çalışmanızda iç mekan ile ilgili de tasarımlar var mı. Zira çoğu kimse - buna ben de dahil - iç mekana biraz daha estetik katma düşüncesindeyiz ancak çokta abartıya kaçmadan neler yapılabilir araştırmak ve görmek lazım.
İÇ MEKANDA DİREKSİYON ÜZERİNDEKİ LOGOYU RENAULT YAPARAK BAŞLADIM.DAHA SONRA ARKA YOLCULARIN ÜZERİNE TAVAN LAMBASI İLE DEVAM ETTİM.AYRICA SÜRÜCÜ ÜZERİNDEKİ TAVAN LAMBALARINI DİPSİZ LED AMPULLE DEĞİŞTİRDİM.İÇ MEKAN GAYET GÜZEL OLDU.BUNUN ÖTESİNDE KONSOL İLE İLGİLİ ÇOK YAILABİLECEK BİRŞEY YOK MAALESEF.ÇELİK JANTLARIN GÖBEĞİ ÇIKIYOR.BURADAKİ GÖBEĞİ TÜM RENAULTLARIN(ÖZELLİKLE CLİO VE FLUANCE) ÇELİK JANT GÖBEKLERİ İLE DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ.ARKA BAGAJ KAPAĞI ÜZERİNDEKİ LOGODA DEĞİŞEBİLİYOR.RENAULT DUSTERDA BİZİMKİLERDEN BAŞKA BİR DEĞİŞİKLİK MEVCUT DEĞİLDİR.

makyaja kanmayın...eski analar oğullarına alacakları kızı hamamda çıplak görürlermiş..aslolan motor, yürüyen aksam ve kaportadır.. gerisi ıvır zıvır göz boyamadır..

mimar_ankara' Alıntı:
makyaja kanmayın...eski analar oğullarına alacakları kızı hamamda çıplak görürlermiş..aslolan motor, yürüyen aksam ve kaportadır.. gerisi ıvır zıvır göz boyamadır..

Aydınlıyım ve bu bizde hala bir gelenek ;D

MAKYAJLI-YENİ KASA GELSE DE, FİYATI 50 TL OLACAK DEĞİL YANİ... ENAZ 60-70 TL OLUR... ONA GÖRE UMUTLANIN.... ;D ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR