Pazar sabah geliyoruz, bol miktarda broşür alacağımızı düşünerek sırt çantası ve fuarda sizlere ulaşabilmek için telsizimi
kanal 4 ayarlayıp orada olacağız.
Merhaba arkadaşlar sanırım cumartesiden gelip, gece kalmayı düşünen yok. Bu durumda biz de pazar sabahı gelmeyi düşünüyoruz.
güngör' Alıntı:
Pazar sabah geliyoruz, bol miktarda broşür alacağımızı düşünerek sırt çantası ve fuarda sizlere ulaşabilmek için telsizimi
kanal 4 ayarlayıp orada olacağız.
Selamlar
Pazar sabah 08:30 da tekirdağ köftecisinin karşısına karavanı park ettim. Standlardan iki sırt çantası broşür topladık, tanıdık kimseyi görmedim. Bu fuarın tekrarını ve genişletilmiş olanını merakla bekliyorum. Gezmek istediğimiz yerleri imkanı kadar ayağımıza getirmişler. Sağolsunlar.
Kenan YAMA
Biz de işi abarttık ve 4-5 büyük çanta broşür doldurduk, ama yine de gözümüz arkada kaldı
Malesef kimseyi göremedik.
Fotografları hazırlayınca link vereceğim.
Selamlar.
bizde Salih ağbiye beraber geldik, Gültekin ve Kenan beyle karşılaşamadık üzüldüm,
güzel bir fuardı bol bol cd ve yöresel gezi haritası topladık, lokumdan karpuz reçeline, trabzon ekmeğinden sucuğuna aklınıza hangi il gelirse yöresel yiyeceklerin hepsinin tadına baktık,
benden resimler,
Fuar çok yakınımda olmasına rağmen katılamadım kızın ödevi anca bitti ödev için malzeme temini vs kes yapıştır belim koptu :-\ yaşlandıkmı ne neyse benim asıl beklediğim yat fuarı haftaya mutlaka katılacağım Allahın izniyle.