aslanahmet
Zirve
2012 yılını ait 14 günlük yıllık izinimin 10 gününü 18-28 Haziran arasında kullanmak üzere almıştım. Aşırı sıcaklar bende alerjik etki yaptığından nispeten daha az sıcak olan Saroz Körfezi'nde yıllık izinimi geçirmeyi tercih ettim. Ailecek Kum Kamping'de bir hafta konklamayı planlamıştık. Ama son anda hanım ve kız yan çizince ve yıllık izinim de çıktığından dolayı yalnız izine çıkma durumunda kaldım. Ben de plan değiştirdim. Annem ve babamla tatil yapmaya karar verdim. Annem Tekirdağ'da ki akrablarını babam da daha önce hiç örmediği Çanakkale Şehitliği'ni uzun zamandır görmek istiyordu. Bu isteklerini karavanla yerine getirme fırsatı buldum. Karavan işinden de oldukça memnun kaldılar. Babamla da 2 gece karavanda konaklamış oldum.
Mutlulukları yüzünden okunuyordu.
Pazar sabahı erkenden Pendik'ten evden çıktım. Beylikdüzü'nden annem ve babamı aldım. Annem kahvaltılık bişeyler almış yanına. Silivri'yi geçince yol kenarında yeşil bir alan durunca soframızı hazırladık. Annem babama piknik gibi geldi, çok mutlu oldular.
Mutlulukları yüzünden okunuyordu.
Pazar sabahı erkenden Pendik'ten evden çıktım. Beylikdüzü'nden annem ve babamı aldım. Annem kahvaltılık bişeyler almış yanına. Silivri'yi geçince yol kenarında yeşil bir alan durunca soframızı hazırladık. Annem babama piknik gibi geldi, çok mutlu oldular.