Ynt: 2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım
Sn.Şirin,Bu yılki gezimizdeki tüm ayrıntıları,bu güzergahı kullanacaklar için uyarıları,faydalı bilgileri verdiğimi sanıyorum..Hatta ben bu yolculuğa çıkmadam önce bu bilgileri içeren bir topiğe rastlasaydım yazana minnettar olurdum.Fransadan içerlere doğru girdiğimizde ilk kez bu güzergahı kullanmanın tedirginliğiyle yolculuk yaptıydık..İlklerin verdiği tedirginlikti.Bir kez deha buralara gittiğimizde yurt içi seyyahatlerimizdeki rahatlığı hissedeceğimizden eminiz.Zaten Yunanistan.İtalya ve Güney Fransada çok rahattık.Amaçta buydu gideceklerin tedirginliğini biraz olsun gidermek..
Paylaşımı sevmeme mevzuu ise fotoğraf ve videolar...Gideceklere Paris'in fotoğraflarına zaten gerek yok..Gidecekler ve görecekler.Ama Disneyland'a verecekleri para ve görecekleri daha değerli bilgi.
Gitme imkanı olmayanlar zaten internetten Paris'in her türlü fotoğraf ve videolarını izleyebilirler..Bunu bilgi diye sunmaya bence gerek yok.
Gerekli olan gidenlerin, gidecek olanlara güzergah,yol şartları,kamping bilgi ve koordinatları,şehri dolaşma tavsiyeleri,kazıklanmama tedbirleri,maliyet gibi ana gezi bilgileri olmalı.
Şu an sizler,bizim geçen yıl ve bu yıl kullandığımız güzergahlarda geziyorsunuz..Mutlu olduk o günleri andık.Kazasız,arızasız,sağlıklı yolculuk dileklerimizle...