<div class="bbWrapper"><b>Ynt: 2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım</b><br />
<br />
Sn.Öztürk dediğiniz yeri biliyorum.Ancak Temmuz,Ağustos aylarında orada kalınmaz.Sıcaklık gölgede 34 derece.Güneşte herhelde 50 olur.Zaten şu an orası boş.<br />
Üç günlük dinlenmeden sonra Alexadrouplis'e hareket ettik.2 kez 6 şar e.otoyol parası vererek 218 km.sonra kampinge vardık.gecelik 23 e.Artık 15 gün burada kalarak tatil yapacağız.Bu tatilide hak ettiğimize inanıyoruz.<br />
Kavala'daki Batis kampı tercih etmiyoruz.Nedenide deniz kısmı plaj ve cafe-bar.Kamping deniz görmediği gibi Beach'in gürültüsüde tahammül edilir gibi değil.Fiyatıda maşallah.<br />
Evet çeşitli zamanlarda gittiğim avrupa ülkelerinde buralara bir gün karavanla gelip dolaşmayı düşünmüştüm.Geçen yıl Portekize kadar olan Akdeniz yolculuğundan sonra bu yıl neredeyse bütün avrupayı kapsayacak uzun bir rally yaptık.<br />
Bu rallyde sevgili eşim ve co-pilotuma,Uzun yolculuk boyunca tık demeden bize konforlu bir yolculuk sağlayan İveco'ma çok teşekkür ederim.<br />
Siz takip eden arkadaşlarımada bir gün aynı keyifleri yaşamalarını diliyorum.<br />
İstanbul'a dönüşte maliyet ile ilgli ayrıntıları teferruatlı olarak yazacağım.<br />
Şimdilik kalın sağlıcakla....</div>