<div class="bbWrapper"><b>Ynt: 2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="cantunc" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
cantunc' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Birazda intibalardan bahsedelim..Kamp yerleri mükemmel..Bizde karavancılık ne kadar emekleme noktasındaysa kamp yerleride buralardakine göre yerlerde sürünüyor.Kamp fiyatları 25 e.civarında yani bizdede olması gereken 25 Tl...Hele bizdeki ilkellik göz önüne alınırsa 5 Tl. ya eder yada etmez.<br />
Bizde ne devletin bu konuda bir arayışı var nede milletin.Adamlarda kampçılık bir kültür.Bizde tabiat ,coğrafya her şey mevcutta bu konuda kültür oluşmamış.<br />
Milletin arayışına acaba karavan imalatçılarımı set koyuyor.Ne muhteşem karavanlar.Bizdekinin aynı fiyatına.Birde bizim imalatçılar gecekondudan öteye geçememişler.Devletin vergi politikası bizim imalatçılara yol verirken olan bizlere oluyor.Türk sanayiini koruma filan yalan.Geçekonduyu villa diye yutturanlara koruma kalkanı oluşturmuşlar.<br />
Baktıkça utanıyorum,üzülüyorum...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Bu konuda edindiğiniz intibalara üzülerek katılmamak elde değil,ülkemizin en ünlü tatil bölgesi Antalya'ya karavanı ile gelen birinin bırakın kamp yapmayı,konaklama yapacağı bir yer bile yok.En son konyaaltı beach parkta karavanlara ayrılan bölümünde gece kalmaya kapatıldığı duyumunu aldık,dernek olarak sosyal demokrat belediye başkanına yapılan başvuru hala yanıtlanmadı,Konya altı park işletmesine mevcut tuvaletlere yapılacak ilave ile atık su sorununa çözüm,konulacak bir çeşme ile su sorununa çözüm, buna göre ücret yönünde iyileştirme önerisine alınan yanıt konaklamanın kaldırılması,Bizde sorunlara çözüm direk.Yasakla gitsin,kim uğraşacak şimdi karavancıyla....</div>